fietsenstalling bouwpakket

Fietsenstalling Bouwpakket

Ben jij op zoek naar een fietsenstalling en wil je die als bouwpakket ontvangen? Dan zijn de fietsenstallingen in onze webshop precies wat je zoekt. We hebben namelijk diverse soorten fietsenstallingen in ons assortiment en we leveren deze in losse onderdelen. De stallingen zijn eenvoudig door jou zelf ter plaatsen dankzij de handige meegeleverde bouwtekening.

Wat is een fietsenstalling?

Een fietsenstalling beschermt je fiets of scooter tegen weersinvloeden zoals bijvoorbeeld regen. De stalling zelf moet ook beschermd worden tegen deze weersinvloeden. We leveren de stalling uit hoogwaardig staal en laten deze standaard thermisch verzinken. Hierdoor is de fietsenstalling beschermd tegen regen en wind. Het is natuurlijk mogelijk om de fietsenstalling ook te laten coaten in een kleur naar keuze. Er zijn diverse kleuren mogelijk. Vraag hiervoor onze kleurkaart op.

Fietsenstalling bouwpakket aanvragen

Al onze fietsenstallingen maken we na het bestellen op maat. Hierdoor behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheid. Hoe gaat dit bestellen in zijn werk? Je kiest allereerst het gewenste model fietsenstalling. Vervolgens kun je in ons aanvraagformulier opgeven wat de lengte en diepte van de stalling dient te zijn. Heb je specifieke wensen als een doorgaan of uitsparing in een van de wanden? Geef deze dan op. Het is tevens mogelijk om een schets bij te voegen.

Zodra weer aanvraag aanvraag ontvangen zal even onze productspecialisten ermee aan de slag gaan. We maken op basis van je aanvraag een vrijblijvende offerte op maat en stuur je deze per mail. Je deze bestellen dan zal onze teken afdeling een werktekening van de fietsenstalling maken. Deze werktekening ontvang je ter controle zodat je zeker weet dat alles naar wens is. Na jou akkoord zullen we de fietsenstalling in onze werkplaats produceren.

Zodra de fietsenstalling gereed is neemt onze plannen contact met je op om leven afspraak te maken. We leveren onze fietsenstallingen als bouwpakket in Nederland en Belgiƫ. Zodra je de fietsenstalling in losse onderdelen hebt ontvangen kun je deze zelf plaatsen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de plaatsing van de fietsenstalling over te laten aan een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jou op locatie langs om de fietsenstalling te monteren. Een groot voordeel hiervan is dat zij de nodige ervaring hebben en alle benodigde gereedschappen. Hierdoor is de fietsenstalling in een mum van tijd geplaatst.

Meer lezen:

Fietsenstalling bouwpakket van Hekwerkwebshop.nl

Zoek jij een fietsenstalling als bouwpakket? Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod fietsenstallingen. Ben je opzoek naar een specifiek type fietsenstalling en kun je deze nergens vinden? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag verder.