fietsenstalling voor camping

Fietsenstalling voor camping

Heb jij een camping en ben je op zoek naar een fietsenstalling voor jou camping? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. We hebben diverse soorten fietsenstallingen die geschikt zijn om te gebruiken op een camping. We kunnen de fietsenstallingen volledig afgesloten leveren, En toegankelijk maken door middel van sleutels. Hierdoor staan de fietsen en scooters achter slot en grendel.

Wat is een fietsenstalling?

Een fietsenstalling beschermd fietsen en scooters tegen weersinvloeden zoals bijvoorbeeld regen. Natuurlijk dient de fietsenstalling tegen deze zelfde invloeden beschermd te worden. We maken de fietsenstallingen van staal. Staal is enorm sterk, maar roest snel wanneer het buiten toegepast wordt. Daarom laten we onze fietsenstallingen standaard thermisch verzinken. Tijdens dit proces wordt het staal van een laag zink voorzien. Zink roest namelijk niet, waardoor het staal beschermd is. Natuurlijk is het ook mogelijk om de fietsenstalling voor jou camping te laten coaten in een kleur naar keuze. Er zijn diverse kleuren mogelijk, Neem gerust even contact met ons op en vraag onze kleurkaart aan.

Meer lezen:

Hufter proof fietsenstalling voor camping

Een fietsenstalling voor camping wordt vaak intensief gebruikt. Om die reden moet de stalling hufter proof zijn. We vinden het belangrijk dat de fietsenstallingen stevig zijn. De stallingen worden gemonteerd op een betonnen ondergrond of op betonnen boeren. Fietsenstallingen die intensief gebruikt worden voorzien we meestal van zogenaamde DSM hekwerk. Deze gaasmat panelen worden tevens gebruikt als afrastering om bedrijfsterreinen en staan bekend om hun degelijkheid. De maat hebben de stevigheid van een spijlenhekwerk en de fijnmazigheid van een gaashekwerk. Ze zijn daarom uitermate geschikt om te gebruiken op een camping.

Fietsenstalling voor camping monteren

Een fietsenstalling monteren op een camping kun je als camping eigenaar vaak zelf. Natuurlijk is het mogelijk om de plaatsing van een van onze ervaren monteurs over te laten. Zij hebben de benodigde ervaring en natuurlijk alle gereedschappen in de bus liggen. Hierdoor is de fietsenstalling in een mum van tijd gemonteerd.

Fietsenstalling van Hekwerkwebshop.nl

Ben jij op zoek naar een specifieke stalling en kun je deze nergens vinden? Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod. Natuurlijk kun je ook een vrijblijvende aanvraag doen. We helpen je graag verder!

Naast fietsenstallingen voor je camping vind je in onze webshop op diverse soorten afrastering en omheining. We zijn gespecialiseerd in het leveren van hekwerken en poorten. Denk hierbij aan DSM hekwerk, gaashekwerk of sierhekwerk.

Meer lezen: