Frans balkon in Beverwijk

Frans balkon met plantenplank in Beverwijk

We hebben weer een geweldig project afgerond en dit keer in Beverwijk. We hebben een stalen Frans balkonhek op maat gemaakt voor een klant, en het resultaat is echt prachtig!

Frans balkon van staal met plantenplank

Frans balkon in Beverwijk

Het Frans balkonhek is gemaakt van hoogwaardig staal en is ontworpen om de veiligheid te waarborgen zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van het gebouw. Maar wat dit project extra bijzonder maakte, is de toevoeging van een plantenplank. Ja, je hoort het goed! We hebben een hardhouten plantenplank in het hekwerk geïntegreerd, zodat de klant zijn favoriete planten en bloemen kan tentoonstellen. Het voegt een vleugje groen en natuurlijkheid toe aan het balkon, waardoor het een ontspannen en sfeervolle plek wordt.

Buikspijl hekwerk

Het hekwerk is voorzien van buikspijlen, wat een speels en decoratief element toevoegt aan het ontwerp. Dit geeft het balkonhekwerk een unieke uitstraling en onderscheidt het van traditionele balkonhekken. De klant was erg enthousiast over deze keuze en vond het een leuke toevoeging aan zijn balkon.

Lees ook: Glazen Frans balkon

Plaatsing in Beverwijk

Onze monteurs Henk Jan en Patrick hebben de klus geklaard en het hekwerk professioneel geplaatst in Beverwijk. Ze hebben ervoor gezorgd dat het hekwerk stevig en veilig is gemonteerd, zodat de klant zich geen zorgen hoeft te maken over de stabiliteit ervan.

Het eindresultaat

Frans balkon in Beverwijk

Het eindresultaat is een prachtig stalen Frans balkonhek met een plantenplank, dat niet alleen zorgt voor de benodigde veiligheid, maar ook een vleugje groen en persoonlijkheid toevoegt aan het balkon. De klant was meer dan tevreden met het geleverde werk en kon niet wachten om zijn planten op de plank te plaatsen.

Lees ook: Top 5 stalen Franse balkonhekken

Frans balkonhek van Hekwerkwebshop.nl

Als je op zoek bent naar een stalen Frans balkonhek met een plantenplank, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We leveren maatwerkoplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften en smaak. We streven naar hoogwaardige materialen, vakmanschap en klanttevredenheid.

Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het realiseren van het perfecte balkonhekwerk met een plantenplank. We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw balkon om te toveren tot een groene oase in Beverwijk. Tot snel!

Lees ook: Wat is een Frans balkon