glazen balkonhek

Glazen Balkonhek

Een glazen balkonhek hek is een prachtig hekwerk om als borstwering te gebruiken op een balkon of dakterras. Het voorkomt de val van bijvoorbeeld een verdiepingsvloer of balkon en moet daarom vooral stevig en stabiel zijn. Glazen balustrades zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Glazen balkonhek

Een glazen balustrade wordt als borstwering gebruikt op een balkon of dakterras. Het dankt haar stijlvolle uitstraling aan haar transparante uiterlijk. De glasplaten zijn meestal tussen palen of profielen van staal, aluminium of RVS ingeklemd.

Een glazen balkonhek heeft een stijlvolle uitstraling en je kunt er beter doorheen kijken dan bij bijvoorbeeld een houten of metalen hekwerk. Nadeel hiervan is wel dat het glas natuurlijk regelmatig gewassen dient te worden.

Het is raadzaam dat jij, wanneer je op zoek bent naar een glazen balustrade, je omgeving goed in acht neemt. Past het hekwerk in het plaatje en bij de woning. Als dat het geval is heb jij een uitstekende keuze gemaakt.

Soorten balkonhek met glas

Een glazen balustrade is in verschillende uitvoeringen te krijgen. Het glas kan worden gecombineerd met staal, aluminium of RVS. Hieronder zal ik een aantal veel voorkomende uitvoeringen met je doornemen, zodat jij een keuzen kunt maken voor jouw balkon of dakterras.

Glazen balkonhek met staal

Dit glazen balkonhek is vervaardigd uit staal en voorzien van glasplaten tussen een boven- en onderligger. Het glas wordt over de hele lengte ingeklemd in een u-profiel. In het profiel zit een rubberen strip die het glas op zijn plek houd. Deze zo genaamde droge methode zorgt ervoor dat de balustrade snel gemonteerd kan worden en er niet gekit hoeft te worden. In onze webshop vind je het hekwerk als glazen balustrade G04.

Glazen balkonhek met RVS palen

Het is een van de meest voorkomende balkonhekken met glas. Een balkonhekwerk met staanders van RVS met daartussen glas is een van de meest voorkomende glazen balustrade.

Glazen balkonhek met mat glas

Een glazen balkonhek kan geleverd worden met transparant glas, maar ook met mat glas (soms melkglas genoemd). Groot voordeel van mat glas is dat je er niet doorheen kunt kijken. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan om meer privacy op het balkon of dakterras te krijgen. Zo kunnen er geen potenkijkers van een tegenovergelegen pand of vanaf de begane grond op je balkon kijken.

Glas balustrade laten plaatsen

wil jij jouw balkon een moderne uitstraling geven en veiliger maken met een glazen balkonhek? Dat kan bij ons! Wij bieden hoogwaardige glazen balkonhekken aan die op locatie gemonteerd kunnen worden.

Het monteren van onze glazen balkonhekken is eenvoudig en snel. Onze ervaren monteurs komen bij jou op locatie en zorgen ervoor dat het balkonhek vakkundig en veilig wordt gemonteerd. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over ingewikkelde montageklussen en kun je snel genieten van jouw nieuwe balkonhek.

Het plaatsen van een glazen balustrade is een slimme investering in de veiligheid en uitstraling van jouw balkon. Daarnaast kan het de waarde van jouw woning verhogen. Bij ons kun je rekenen op uitstekende service, hoogwaardige kwaliteit en een scherpe prijs.

Glazen balustrades van Hekwerkwebshop.nl

Naast balkonhekwerken hebben we natuurlijk ook andere hekwerken in ons assortiment. Zo kun je bij ons terecht voor sierhekwerken, tuinhekwerken en diverse soorten poorten. Mocht je vragen hebben of niet vinden wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.