frans balkonhek met buikspijlen

Frans Buikspijl Balkonhekwerk

frans buikspijl balkonhekwerk

Prachtig frans buikspijl balkonhekwerk! Ben jij op zoek naar een mooi frans balkonhek? Wij hebben in onze hekwerk webshop diverse soorten balkonhekwerken, kijk gerust eens rond en laat je verrassen.

Animatie Frans Buikspijl Balkonhekwerk

Frans Buikspijl Balkonhekwerk bestellen

Wil jij graag een frans balkonhekwerk bestellen? Dat kan! In onze webshop vind je diverse soorten franse balkonhekwerken. Wij vinden het belangrijk om een kwalitatief goed hekwerk te leveren en daarom vind je bij ons geen “made in China” modellen.

Onze balkonhekwerken worden na bestelling op maat vervaardigd door onze gediplomeerde lassers. De balkonhekwerken zijn standaard verzinkt, maar kunnen ook gecoat geleverd worden. Ben jij benieuwd naar onze franse balkonhekwerken? Bekijk deze dan in onze hekwerk webshop.

Naast Franse balkonhekwerken bieden we ook andere soorten hekwerken aan. Hierbij kun je denken aan sierhekwerk, bedrijfshekwerken en afrasteringen.

Sierhekwerken

Onze sierhekwerken worden vaak als tuinhekwerk gebruikt. Dit zijn lage hekwerken, 60 tot 100 cm hoog, welke met poorten om tuinen geplaatst kunnen worden. Veel van onze sierhekwerken kunnen ook als frans balkonhek besteld worden.

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze `Franse buikspijl hekwerken veilig zijn, kunnen er geen hekwerken met punten en doorstekende spijlen als balkonhekwerk besteld worden. Immers we willen niet dat wanneer jij probeert te voorkomen dat je valt, je jezelf pijn doet aan de punten.

Bedrijfshekwerken

Speciaal voor bedrijfsterreinen hebben we een uitgebreid assortiment spijlhekwerken. Deze kunnen geleverd worden met schuifpoort en met draaipoorten.

Ben je op zoek naar een frans balkonhekwerk voor jou bedrijfspand? Bekijk dan eens onze basis balkonhekwerken!

Wanneer gebruik je een Frans Buikspijl Balkonhekwerk?

Een Frans buikspijl balkonhekwerk gebruik je voor een raam of deur op een verdieping, die naar binnen draait. Het is wettelijk verplicht om een borstwering voor deze deuren of ramen te hebben. Je zult begrijpen dat het gevaarlijk is om een open deur naar buiten te hebben op de 6e verdieping. Dit is ook de reden dat je deze hekwerken regelmatig tegenkomt.

Bekijk onze balkonhekwerk in onze hekwerk webshop en bestel jou Frans balkonhek op maat.

hekwerk webshop