Glazen balustrade op dakterras in Haarlem

Glazen balustrade op dakterras in Haarlem

Vandaag wil ik je wat vertellen over een recent project dat we hebben afgerond voor een klant in Haarlem. We hebben namelijk een prachtige glazen balustrade gemaakt voor hun dakterras!

Glazen balustrade op een dakterras

Glazen balustrade op dakterras in Haarlem

De balustrade is volledig gemaakt van roestvrij staal en heeft mooie ronde palen als steunpalen. Tussen de palen hebben we transparant glas geplaatst, dat met glasklemmen aan de palen is bevestigd. Deze manier van bevestigen zorgt voor een strakke en moderne uitstraling van de balustrade.

We zijn er trots op dat we deze balustrade hebben kunnen maken voor onze klant in Haarlem. Het is een geweldige manier om hun dakterras veiliger te maken en het ziet er ook nog eens fantastisch uit! We weten zeker dat ze er vele mooie zomeravonden door zullen brengen, genietend van het uitzicht op hun stad.

Lees ook: Glazen balustrade in Vleuten

Glazen balustrade in verschillende uitvoeringen

Wat ik jullie graag wil vertellen, is dat we dergelijke balustrades in verschillende stijlen en ontwerpen kunnen maken. Als je geïnteresseerd bent in een glazen balustrade voor je eigen balkon of terras, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen ook balustrades met matglas leveren, wat een meer gestileerde en ondoorzichtige look geeft.

Glazen balustrade zelf plaatsen

Onze klant in Haarlem heeft de balustrade zelf geplaatst, wat voor ons betekent dat we de balustrade zodanig hebben ontworpen en geproduceerd dat deze eenvoudig te monteren is. Natuurlijk kunnen we ook de installatie van de balustrade voor je verzorgen, als je dat wilt. We willen er zeker van zijn dat de balustrade perfect past en stevig en veilig bevestigd is.

Balustrade van Hekwerkwebshop.nl

We zijn trots op onze balustrades en de manier waarop ze kunnen bijdragen aan de veiligheid en het uiterlijk van een balkon of terras. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je geïnteresseerd bent in een glazen balustrade voor je eigen woning of project. We helpen je graag verder en ontwerpen en produceren graag een balustrade die perfect past bij jouw specifieke situatie en wensen.

Lees ook: Dakterras op aanbouw