glazen balustrade in vleuten

Glazen balustrade in Vleuten

We hebben onlangs een heel interessant project afgerond in Vleuten. We hebben namelijk een op maat gemaakte glazen balustrade van staal geleverd en gemonteerd op een klein balkon. Het was een uitdagend project, maar we zijn trots op het resultaat en het was de moeite waard.

Glazen balustrade op maat

Allereerst hebben we de balustrade op maat gelast van staal in onze werkplaats. We hebben ervoor gezorgd dat de afmetingen perfect pasten bij het balkon en dat de balustrade veilig genoeg was voor gebruik. Daarna hebben we het hekwerk thermisch verzinkt om het te beschermen tegen roest en andere corrosie. Dit is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat de balustrade lang meegaat en er nog steeds goed uitziet, zelfs na verloop van tijd.

Nadat het thermisch verzinken was voltooid, hebben we het hekwerk gepoedercoat in de kleur grijs. Dit gaf de balustrade een strakke, moderne uitstraling en zorgde ervoor dat het paste bij de esthetiek van het huis en het balkon. Poedercoating is een duurzame afwerking die bestand is tegen UV-licht, vocht en andere weersomstandigheden.

Meer lezen:

Balustrade met transparant glas

glazen balustrade in Vleuten

Tot slot hebben onze monteurs de glazen balustrade gemonteerd met transparant glas op het balkon. Dit was een lastige taak, omdat het balkon relatief klein was en de monteurs heel precies moesten zijn om ervoor te zorgen dat de balustrade veilig en stevig op zijn plaats stond. Maar ze hebben het geweldig gedaan en het eindresultaat was een prachtige, functionele balustrade die het balkon volledig transformeerde.

Voordelen glazen balustrade

Een glazen balustrade heeft een aantal voordelen. Ten eerste biedt het een onbelemmerd uitzicht, omdat het glas transparant is. Dit is vooral handig op een balkon, waar je waarschijnlijk een mooi uitzicht hebt dat je niet wilt blokkeren. Ten tweede is glas duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het is bestand tegen de elementen en vereist weinig onderhoud om er goed uit te blijven zien.

Balustrade in Vleuten door Hekwerkwebshop.nl

glazen balustrade in Vleuten

Al met al zijn we erg blij met hoe dit project is verlopen en we zijn trots op het eindresultaat. Het was een uitdagend project, maar we hebben het samen met ons team van experts tot een goed einde gebracht. Als je geïnteresseerd bent in het toevoegen van een glazen balustrade aan je huis of balkon, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hebben de ervaring en kennis om jouw visie tot leven te brengen en we helpen je graag verder.

Meer lezen: