glazen balustrade op bordes in Haarlem

Glazen balustrade op bordes in Haarlem

Ik heb je iets cools te vertellen over een project dat we onlangs hebben gedaan. We hebben een klant in Haarlem geholpen door een bestaande glazen balustrade na te maken. Hoe vet is dat?

Bestaande balustrade nagemaakt

De klant had een balustrade met transparant glas op een bordes in hun woning en wilde het graag laten vervangen. Het was belangrijk dat het nieuwe ontwerp volledig overeenkwam met de originele stijl van de woning. En we zijn erin geslaagd om dat te doen!

Lees ook: glazen balustrade trapgat

De werkwijze

Dus, hoe hebben we het gedaan? Nou, ten eerste hebben we grondig onderzoek gedaan naar het originele ontwerp van de balustrade. We wilden er zeker van zijn dat we alle details begrepen voordat we begonnen met het maken van de nieuwe versie.

Vervolgens hebben we het glas opgemeten en besteld. Het was belangrijk dat het glas precies hetzelfde was als het origineel, anders zou het er niet authentiek uitzien.

Toen het glas was besteld, hebben we de glazen balustrade in onze werkplaats gemaakt. We hebben veel aandacht besteed aan de details om ervoor te zorgen dat het er precies zo uitzag als het origineel. Vervolgens is het gepoedercoat in de kleur wit.

Montage glazen balustrade in Haarlem

glazen balustrade op bordes in Haarlem

Toen de balustrade klaar was, hebben we deze naar de woning in Haarlem gebracht en geïnstalleerd. De klant was ontzettend blij met het resultaat, en wij ook! Het zag er geweldig uit en paste perfect bij de rest van de woning.

Al met al was het een geweldig project om aan te werken. Het was uitdagend om de balustrade zo precies mogelijk na te maken, maar het was de moeite waard toen we het eindresultaat zagen.

Lees ook: voordelen glazen balustrade

Glazen balustrade van Hekwerkwebshop.nl

Als je zelf een project hebt waarbij je een glazen balustrade nodig hebt, weet dan dat we hier bij ons bedrijf experts zijn op dat gebied. We hebben veel ervaring met het ontwerpen en maken van balustrades en we kunnen je helpen om een ontwerp te creëren dat past bij jouw specifieke behoeften.

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal over dit project. Hopelijk vond je het interessant om te lezen hoe we deze balustrade hebben nagemaakt!