glazen balustrade in Haarlem

Glazen balustrade op dakterras in Haarlem: ultiem genieten van het uitzicht

Een prachtige dag in Haarlem. De zon schijnt, de vogels fluiten en er staat een zacht briesje. De perfecte dag om te genieten van het dakterras. Maar wat als je balkon of terras niet is voorzien van een balustrade? Dan mis je een belangrijk element van veiligheid en comfort. En wat dacht je van de uitstraling? Een balustrade kan je terras een moderne en stijlvolle look geven.

Onlangs hebben we voor een klant in Haarlem een prachtige glazen balustrade

op maat gemaakt. De balustrade is geplaatst rondom het dakterras en geeft een gevoel van ruimte en vrijheid. De klant kan nu optimaal genieten van het uitzicht over de stad, zonder zich zorgen te maken over veiligheid.

De voordelen van een glazen balustrade op dakterras

glazen balustrade in Haarlem

Er zijn veel voordelen aan het kiezen van een glazen balustrade voor je dakterras. We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje:

Veiligheid: Een glazen balustrade zorgt voor een veilige afbakening van je dakterras. Vooral als je kleine kinderen of huisdieren hebt, is dit een belangrijk aspect.

Ruimtelijk gevoel: Doordat glas transparant is, wordt er geen licht geblokkeerd. Dit zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel op je dakterras.

Moderne uitstraling: Glazen balustrades zijn erg populair en geven je dakterras een moderne en stijlvolle uitstraling.

Onderhoudsarm: Glazen balustrades zijn zeer onderhoudsarm. Je kunt ze eenvoudig schoonmaken met een doekje en wat water.

Lees ook: Glazen balustrade op bordes in Haarlem

Glazen balustrade op maat

glazen balustrade in Haarlem

De glazen balustrade die we in Haarlem hebben geplaatst, is volledig op maat gemaakt. We hebben samen met de klant de gewenste afmetingen, het type glas en de bevestigingsmethode besproken. Zo konden we een balustrade creƫren die perfect past bij de stijl van het dakterras en de wensen van de klant.

Lees ook: Balkonhek op erker in Haarlem

Plaatsing door vakkundige monteurs

De balustrade is geplaatst door onze ervaren monteurs Henk Jan en Albert. Zij hebben veel ervaring met het plaatsen van glazen balustrades en weten precies hoe ze dit op een vakkundige manier moeten doen. De klant was erg tevreden met de werkwijze van Henk Jan en Albert. Ze waren netjes, professioneel en werkten erg secuur.

Ben je ook op zoek naar een glazen balustrade voor je dakterras?

Ben je ook op zoek naar een manier om je dakterras veiliger en stijlvoller te maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je en helpen je bij het ontwerpen van een balustrade die perfect past bij jouw wensen.

Lees ook: Glazen balustrade op dakterras in Haarlem