glazen balustrade op maat

Glazen Balustrade op Maat

Bent u op zoek naar een glazen balustrade op maat? We hebben in onze Hekwerk Webshop diverse soorten balustrades die u op maat kunt bestellen. Denk hierbij aan glazen balustrades, RVS balustrades en sierlijke balustrades van staal. Naast balustrades kunt u er ook terecht voor sierhekwerken, tuinhekwerk en bedrijfshekwerken. We streven ernaar een zo compleet mogelijk assortiment hekwerken aan te kunnen bieden en werken hier dan ook dagelijks aan.

Impressie glazen balustrade

Deze glazen balustrade heeft een transparante uitstraling. We hebben het gemonteerd om een dakterras. De staanders zijn bevestigd onder de gevelafwerking, waardoor er een strak geheel ontstaat.

Glazen Balustrade op Maat Bestellen

balustrade

Alle balustrades in onze Hekwerk Webshop worden op maat gemaakt. Hierdoor kunnen we maatwerk oplossingen aanbieden. We vinden het belangrijk om naast kwaliteit ook een stukje gemak te bieden en om deze reden hebben we een duidelijk configurator gemaakt. Hiermee kunt u uw eigen balustrade zelf samenstellen.

Bij ieder wijziging berekend de website direct uw prijs. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en kunt u de balustrade na het samenstellen direct online bestellen.

U geeft kenmerken als de hoogte, lengte en soort glas op. Onze glazen balstrades kunnen zowel van RVS als van staal gemaakt worden en het is hierdoor mogelijk deze in verschillende kleuren te bestellen. Bijna alle RAL kleuren zijn mogelijk. De stalen balustrades worden voor het poedercoaten eerst verzinkt. Dit om roestvorming tegen te gaan.

Glazen Balustrade op Maat van Hekwerk Webshop

Balustrade G01

glazen balustrade g01

Glazen balustrade met stalen staanders, waar glas tussen geplaatst is door middel van glasklemmen.

Balustrade G02

Glazen balustrade G02

RVS glas balustrade bestaande uit RVS staanders met een ronde handregel.

Balustrade G05

Glazen balustrade G05

Transparante glazen balustrade gemaakt van RVS. Het glas is met glasklemmen bevestigd.

Balustrade G07

Glazen balustrade G07

Prachtige glazen balustrade met stalen staanders en aluminium liggers.

Balustrade G10

Glazen balustrade G10

Mooie variant op model G07, met extra handregel. Het glas zit in aluminium profielen geklemd.

Balustrade G03

Glazen balustrade G03

Glazen balustrade met vloerprofiel. Deze balustrade heeft geen palen.

Zoals ik al even aangaf kunt u een Glazen balustrade op maat in onze Hekwerk Webshop bestellen. Mocht u er niet helemaal uitkomen bij het samenstellen of is het voor het door u gewenste type nog niet mogelijk om dit te doen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan! We streven ernaar uw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden en geven u graag een passend advies.

U kunt de glas balustrades laten monteren door een van onze monteurs. Zij komen dan bij u op locatie langs. Ook is het mogelijk om dit zelf te doen. We leveren onze balustrades in Nederland en Belgie. Neem gerust eens een kijkje in onze Hekwerk Webshop en laat u verrassen door het aanbod.

Meer lezen:

hekwerk webshop