glazen balustrade vide

Glazen Balustrade Vide

Glazen balustrade vide! Ben je op zoek naar een glazen balustrade voor uw vide? In onze Hekwerk Webshop vind je diverse soorten balustrades, waarvan een aantal uitermate geschikt voor gebruik op een vide. We streven ernaar een zo compleet mogelijk assortiment balustrades aan te bieden en we werken er dan ook dagelijks aan om ons aanbod te verbeteren. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Wat is een glazen balustrade?

Wat is een glazen balustrade? In bovenstaande video legt onze productspecialist Berdien uit wat een glazen balustrade is.

Glazen balustrade vide online bestellen

Het is mogelijk om een glazen balustrade op maat te bestellen. We vinden het als Hekwerk Webshop belangrijk om naast kwaliteit ook een stukje gemak te bieden. Om deze reden hebben we een duidelijk formulier gemaakt, waarmee je jouw eigen balustrade kunt aanvragen.

Je geeft allereerst de hoogte, lengte en het soort glas op. We maken op basis van je aanvraag een passende offerte op maat, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Bij ieder wijziging die je doorvoert wordt de prijs aangepast.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! We streven ernaar uw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden en helpen je graag verder.

Is glas in een balustrade wel veilig?

Een glazen balustrade op een vide moet voldoen aan het bouwbesluit. Onze glazen balustrades zijn om die reden voorzien van zowel gelaagd als gehard glas. Mocht het glas onverhoopt toch breken, dan houd de folie het glas op zijn plaatst. Zo blijft de val wering gewaarborgd.

Glazen balustrade van Hekwerkwebshop.nl

Balustrade G01

glazen balustrade g01

Glazen balustrade met stalen staanders, waar glas tussen geplaatst is door middel van glasklemmen.

Balustrade G02

Glazen balustrade G02

RVS glas balustrade bestaande uit RVS staanders met een ronde handregel.

Balustrade G05

Glazen balustrade G05

Transparante glazen balustrade gemaakt van RVS. Het glas is met glasklemmen bevestigd.

Balustrade G07

Glazen balustrade G07

Prachtige glazen balustrade met stalen staanders en aluminium liggers.

Balustrade G10

Glazen balustrade G10

Mooie variant op model G07, met extra handregel. Het glas zit in aluminium profielen geklemd.

Balustrade G03

Glazen balustrade G03

Glazen balustrade met vloerprofiel. Deze balustrade heeft geen palen.

In onze Hekwerk Webshop vind je diverse balustrades die geschikt zijn voor een vide. Omdat we de glazen balustrades na het bestellen op maat vervaardigen, is het mogelijk om een balustrade op maat te laten maken. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

De balustrades kun je eenvoudig zelf monteren, maar dit natuurlijk ook overlaten aan een van onze ervaren medewerkers. Zij zullen de glazen balustrade dan bij jouw op de vide monteren. We leveren onze glazen balustrades voor vide in heel Nederland en Belgiƫ.

Neem gerust eens een kijkje in onze Hekwerk Webshop en laat je verrassen door het aanbod balustrades.

Balkonhekwerk