Glazen balustrade in Enschede

Glazen balustrade op uitbouw in Enschede

In dit artikel wil ik je graag vertellen over een cool project waar we onlangs aan hebben gewerkt. We hebben namelijk voor een klant in Enschede een glazen balustrade voor een uitbouw gemaakt. Hoe gaaf is dat?

Glazen balustrade in Enschede

Deze balustrade was volledig op maat gemaakt voor onze klant en bestond uit stalen palen, thermisch verzinkt en gecoat in de kleur zwart. Tussen de palen zat transparant glas dat met glasklemmen aan de palen was bevestigd. Het zag er echt fantastisch uit.

Toen we begonnen met het project, hebben we eerst met de klant overlegd om hun wensen te begrijpen. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan om het ontwerp te maken. We wilden ervoor zorgen dat de balustrade niet alleen functioneel was, maar ook esthetisch aantrekkelijk zou zijn en perfect zou passen bij de uitbouw.

Lees ook: Glazen balustrade klemmen

Glazen balustrade op maat

Toen het ontwerp af was, zijn we begonnen met het maken van de balustrade. We hebben stalen palen op maat gemaakt en vervolgens thermisch verzinkt en gecoat in de kleur zwart. Dit zorgde ervoor dat de palen stevig en duurzaam waren en beschermd tegen roest.

Vervolgens hebben we het transparante glas op maat laten maken, zodat het perfect tussen de palen paste. We hebben ervoor gezorgd dat het glas met stevige glasklemmen aan de palen bevestigd kon worden zodat het niet zou bewegen en de veiligheid gegarandeerd was.

Toen de balustrade klaar was, hebben we deze bij de klant in Enschede geleverd. Onze klant heeft de balustrade zelf geplaatst, dus we hebben ervoor gezorgd dat alles duidelijk was uitgelegd en dat er geen complicaties waren tijdens het installatieproces.

Lees ook: glazen balustrade zelf plaatsen

Eindresultaat

Glazen balustrade in Enschede

De klant was erg blij met het eindresultaat en hoe de balustrade perfect past bij de uitbouw. Het was geweldig om te zien hoe blij en tevreden de klant was met het werk dat we hadden gedaan.

Glazen balustrades van Hekwerkwebshop.nl

Als je zelf een soortgelijk project hebt waarbij je een glazen balustrade nodig hebt, weet dan dat we hier bij ons bedrijf experts zijn op dat gebied. We hebben veel ervaring met het ontwerpen en bouwen van balustrades en kunnen je helpen om een ontwerp te creƫren dat past bij jouw specifieke behoeften.

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal over dit project. Ik hoop dat je hebt genoten van de details over hoe we deze prachtige glazen balustrade hebben gemaakt en geleverd aan onze klant in Enschede!