glazen balustrade zelf plaatsen

Glazen balustrade zelf plaatsen


Een Glazen balustrade zelf plaatsen is niet bijzonder moeilijk. In onze hekwerk webshop vind u een uitgebreid assortiment glazen balustrades. Deze balustrades kunt u online bestellen. Ook is het zo dat deze balustrades eenvoudig door u zelf te monteren zijn. We vinden het als hekwerk webshop belangrijk om een zo compleet mogelijk assortiment balustrades en hekwerken aan te kunnen bieden, en werken er dan ook dagelijks aan ons aanbod te verbeteren.

Vergelijkbaar:

Glazen balustrades zelf plaatsen

glazen-balustrade-zelf-plaatsen-300x200

U kunt in onze hekwerk webshop uw eigen glazen balustrade zelf samenstellen. Het is namelijk zo dat we het belangrijk vinden om naast het leveren van kwaliteit, ook een stukje gemak te kunnen bieden. Om die reden hebben we een systeem ontwikkeld waarmee u zelf eenvoudig uw eigen balustrades aangesteld.

Het gaat als volgt en zijn werk. U kiest allereerst het door u gewenste model, om vervolgens een aantal kenmerken te kiezen. Hierbij kunt u denken aan de lengte, afwerking en de hoogte van de balustrade. Ook kunt u het door u gewenste glas, gehard of gelaagd, kiezen en de kleur hiervan opgeven.

Onze glazen balustrades kunnen zowel uit RVS als hoogwaardig staal geleverd worden. En zijn beiden in verschillende kleuren leverbaar. Bijna alle ral kleuren behoren tot de mogelijkheden. Onze stalen balustrades worden voor coating eerst voorzien van een zinklaag, dit om roestvorming te voorkomen.

Meer lezen:

Na het bestellen zullen wij de balustrades voor u op maat vervaardigen en kunnen we deze leveren in zowel Nederland als Belgiƫ. Bij iedere wijziging die doorvoert berekent de website direct uw prijs, waardoor u precies weet waar u aan toe bent en u de balustrades online kunt bestellen.

Voorbeeld glazen balustrade rond dakterras

Deze mooie glazen balustrade hebben we gemonteerd om een dakterras. Al met al een prachtig resultaat.

Glazen balustrade online bestellen en zelf plaatsen

Balustrade G01

glazen balustrade g01

Glazen balustrade met stalen staanders, waar glas tussen geplaatst is door middel van glasklemmen.

Balustrade G02

Glazen balustrade G02

RVS glas balustrade bestaande uit RVS staanders met een ronde handregel.

Balustrade G05

Glazen balustrade G05

Transparante glazen balustrade gemaakt van RVS. Het glas is met glasklemmen bevestigd.

Balustrade G07

Glazen balustrade G07

Prachtige glazen balustrade met stalen staanders en aluminium liggers.

Balustrade G10

Glazen balustrade G10

Mooie variant op model G07, met extra handregel. Het glas zit in aluminium profielen geklemd.

Balustrade G03

Glazen balustrade G03

Glazen balustrade met vloerprofiel. Deze balustrade heeft geen palen.

Een glazen balustrade zelf plaatsen is niet moeilijk. Nadat u een balustrade online besteld heeft in onze hekwerk webshop, zullen wij deze bij u op locatie afleveren. De balustrades worden standaard geleverd inclusief alle benodigde onderdelen. Dit maakt het makkelijk om direct aan de slag te gaan en de balustrade te monteren. Mocht u echter wat moeite heb bij het monteren, dan kunt u dit altijd overlaten aan een van onze ervaren monteurs. Zij zullen dan bij u op locatie langs komen om de balustrade te monteren.

Mocht u echter op zoek zijn naar een specifiek soort glazen balustrade, en deze nergens kunnen vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Omdat we de balustrades op maat vervaardigen, behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden. Neem gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop en laat u verrassen door het aanbod.

Vergelijkbare onderwerpen:

hekwerk webshop