Stookrooster in Arnhem

Stookrooster in Arnhem

Vandaag wil ik het graag hebben over een klant in Laren voor wie we een stookrooster hebben gemaakt. Het was een bijzonder project omdat de klant haar gashaard had verwijderd en nu gebruik maakte van een open haard.

Oude situatie

Stookrooster in Arnhem

De klant had wat problemen met de open haard, het vuur doofde steeds en er kwam veel rook vrij. Dat is natuurlijk niet wat je wilt als je lekker wilt genieten van een warme sfeer in huis. Dus besloten we om een stookrooster te maken dat perfect past bij de open haard.

Stookrooster op maat gemaakt

Stookrooster in Arnhem

Het maken van zo’n stookrooster is niet gemakkelijk, omdat we rekening moesten houden met de afmetingen van de open haard en het soort hout dat de klant wilde stoken. Maar we zijn niet voor één gat te vangen en hebben het stookrooster volledig op maat gemaakt.

Lees ook: Stookrooster op maat

Eindresultaat stookrooster in Arnhem

Stookrooster in Arnhem

Het resultaat was geweldig! Het stookrooster paste perfect in de open haard en het vuur brandde als een zonnetje. Geen gedoe meer met uitdovende vlammen of rook die in huis hing. De klant was ontzettend blij en wij ook!

Het was een leuke uitdaging om dit project uit te voeren en het geeft ons veel voldoening om klanten blij te maken. Als je zelf een open haard hebt en overweegt om een stookrooster te laten maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Lees ook: Stookrooster open haard