Glazen balustrade trapgat

Glazen balustrade langs trapgat in Heerhugowaard

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze werkzaamheden. Ik zal je meer vertellen over de glazen balustrade die we hebben geleverd en gemonteerd in Heerhugowaard.

De klant benaderde ons omdat ze op zoek waren naar een veilige oplossing voor hun trapgat. Ze wilden een balustrade die niet alleen functioneel was, maar ook mooi zou passen bij het interieur van hun woning. Na overleg hebben we besloten om een glazen balustrade te leveren en te monteren. Dit type balustrade is niet alleen veilig, maar ook erg stijlvol en tijdloos.

Lees ook: Trapgat leuningwerk

Glazen balustrade met RVS palen

De balustrade bestaat uit RVS palen, waar glas tussen is geklemd met behulp van glasklemmen. Hierdoor ontstaat er een mooie, strakke uitstraling zonder dat er veel materiaal nodig is. Het glas dat we hebben gebruikt is van hoge kwaliteit en is zeer sterk en veilig. Zo kan de klant met een gerust hart gebruik maken van het trapgat, zonder zich zorgen te hoeven maken over de veiligheid.

Montage op locatie

Onze monteurs hebben de balustrade op de vloer gemonteerd, wat zorgt voor een stevige en stabiele constructie. Dit hebben we gedaan door middel van speciale vloerplaten die we hebben bevestigd aan de ondergrond. Hierdoor staat de balustrade stevig en kan deze niet zomaar omvallen. Bovendien zorgt dit voor een strakke afwerking van de balustrade.

Het plaatsen van de balustrade was een nauwkeurige klus die veel expertise en vakmanschap vereist. Onze monteurs hebben dan ook veel ervaring en kennis op het gebied van het monteren van glazen balustrades. Ze hebben de klus snel en effici├źnt uitgevoerd, zonder dat dit ten koste ging van de kwaliteit van het werk. Na afloop hebben ze uiteraard alles netjes opgeruimd, zodat de klant gelijk kon genieten van het resultaat.

Misschien vind je dit ook leuk: Trapleuningen op maat

Eindresultaat

Glazen balustrade trapgat

De klant was ontzettend tevreden met het resultaat. De glazen balustrade past perfect bij het interieur van hun woning en zorgt voor een veilige en stijlvolle oplossing voor het trapgat. Bovendien zijn ze blij met de keuze voor een glazen balustrade, omdat deze weinig onderhoud nodig heeft en erg duurzaam is.

Glazen balustrade trapgat van Hekwerkwebshop.nl

Als je zelf ook op zoek bent naar een veilige en stijlvolle oplossing voor je trapgat of balustrade, dan kunnen wij je hierbij helpen. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van het leveren en monteren van glazen balustrades en kunnen je voorzien van advies op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bedankt voor het lezen van ons blog artikel en hopelijk tot snel!

Lees ook: