trapleuningen op maat

Trapleuningen op maat

Ben jij op zoek naar houvast langs je trap? Dan zijn trapleuningen op maat precies wat je zoekt. In onze webshop vind je diverse soorten trapleuningen. Denk hierbij aan stalen leuningwerken, maar ook aan leuningen uit RVS. We vinden het belangrijk om je van een stevig en stabiel leuningwerk te voorzien en maken deze graag op maat voor je.

Soorten trapleuningen op maat

In onze webshop vind je twee soorten trapleuningen. Dit zijn leuningen gemaakt uit staal en leuningwerk van RVS. Hieronder zal ik je een aantal voorbeelden laten zien.

1. Stalen trapleuningen

Stalen trapleuningen zijn zoals de naam doet vermoeden gemaakt van staal. We kunnen staal relatief eenvoudig bewerken, waardoor het materiaal uitermate geschikt is voor maatwerk oplossingen. In de werkplaats lassen we de leuningdragers onder de leuningen. We kunnen ze op de door jou gewenste lengte maken, zodat ze precies passen in jouw situatie. We kunnen de trapleuningen leveren in combinatie met bijpassend leuningwerk.

2. RVS trapleuningen

Naast stalen leuningwerk vind je in onze webshop ook diverse soorten RVS trapleuningen. We kunnen de leuningen op lengte maken en voorzien van de door jou gewenste leuningdragers. Een RVS leuningwerk heeft een stijlvolle uitstraling en past in de meeste situaties. Naast leuningwerk hebben we ook diverse RVS balustrades in ons assortiment.

Trapleuningen op maat online bestellen

Je kunt de trapleuningen eenvoudig online bestellen in onze webshop. Hoe gaat dit in zijn werk? Je kiest allereerst het door jou gewenste model, om vervolgens kenmerken als de lengtes, aantallen en afwerking op te geven. Op basis van je aanvraag, zullen we een passende offerte op maat voor je maken. Wanneer akkoord maken we een tekening van de trapleuningen, zodat je kunt controleren of het ontwerp en de maatvoering naar wens is. Als dit het geval is, zullen we de trapleuningen op maat voor je maken.

Trapleuningen in kleur

Je kunt de trapleuningen laten poedercoaten in een door jou gewenste RAL kleur. Zo kun je het leuningwerk qua kleur volledig afstemmen op jouw situatie.

Bevestigen van een trapleuning

Het plaatsen of bevestigen van de trapleuningen is relatief eenvoudig. Veel van onze klanten kunnen dit over het algemeen gewoon zelf. Natuurlijk is het mogelijk om het plaatsten van de trapleuningen over te laten aan een van onze monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs, om de trapleuningen te monteren.

Leuningwerk van Hekwerkwebshop.nl

Wil jij een trapleuning kopen? Dat kan! Bestel je trapleuningen en ander leuningwerk eenvoudig online in onze webshop. We helpen je graag verder bij het vinden van een maatwerk oplossing. Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.

Meer leuningen: