balustrade vide

Balustrade Vide

Ben jij op zoek naar een balustrade voor je vide? Het doel van een balustrade is het voorkomen van een val van de verdiepingsvloer naar een lager gelegen vloer. Daarom moet de balustrade voldoen aan het bouwbesluit. Voor je vide zijn er verschillende soorten balustrades op de markt. Denk hierbij aan stalen balustrades, balustrades met glas en leuningwerken.

Balustrade vide laten maken

In onze webshop vind je diverse soorten balustrades die we op maat kunnen maken en volledig passend op jouw vide. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

De balustrades worden geproduceerd in de werkplaats in Nederland. Hierdoor kunnen we deze volledig op je wensen afstemmen. Hoe dit in zijn werk gaat? Allereerst kies je het gewenste type balustrade. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stalen balustrade of een balustrade met glas. Daarnaast geeft je in ons aanvraag formulier de hoogte en afwerking op, evenals de afmetingen.

Balustrade voor vide met glas

balustrade vide

Heb je een vide en wil je hierop een balustrade met glas plaatsten? Dat kan! In onze webshop vind je diverse soorten balustrades, waaronder balustrades met glas. Een glas balustrade heeft een stijlvolle uitstraling en staat mooi op ieder vide. Ontdek de voordelen glazen balustrade. We maken de balustrades op maat en kunnen deze in heel Nederland en Belgiƫ leveren of monteren.

Voorbeelden van een balustrade op een vide

Aangezien we regelmatig een balustrade op een vide leveren. Zal ik je dadelijk een aantal voorbeelden laten zien van geleverde balustrades. Dit ter illustratie van de mogelijkheden voor jouw vide.

1. Glazen balustrade vide

Glazen balustrade vide

Deze mooie glazen balustrade hebben we onder andere geplaatst op een vide en langs een trapgat. Het bestaat uit stalen staanders waar glas tussen is geklemd met glasklemmen. Aan de onderkant hebben we het hekwerk voorzien van een zetwerk als randafwerking. Al met al is het een mooi geheel geworden. Je vind deze balustrade in onze webshop als glazen balustrade G01.

2. Art Deco balustrade op vide

Art Deco balustrade op vide

Deze mooie Art Deco balustrade hebben we op maat gemaakt. Onze klant had al een leuningwerk langs de trap en wilde deze graag doortrekken langs de vide. We zijn langs gekomen om het bestaande leuningwerk op te meten, en hebben deze nagemaakt. Ook deze balustrade is voorzien van een zetwerk aan de onderkant als randafwerking. Ook een balustrade naar eigen ontwerp laten maken? Neem gerust contact met ons op.

3. Striphekwerk op vide

Striphekwerk op vide

Een stalen balustrade is een prima te gebruiken op een vide. Een voorbeeld hiervan is deze stalen stripstalen balustrade. Het hekwerk met rechthoekige spijlen en zetwerk aan de onderkant is al met al een lust voor het oog. We hebben deze op maat gemaakt en al bij de klant op locatie geplaatst. Je vind de balustrade in onze webshop als striphekwerk S01.

4. Houten balustrade op Vide

Naast balustrades van staal of glazen balustrades is een houten balustrade de meest gebruikte balustrade op een vide. In onze webshop vind je diverse soorten houten balustrades die we op maat voor je maken. Eventueel kun je er voor kiezen om ze door onze monteurs op locatie te laten plaatsen.

Lees ook: Houten balkonhek

Balustrades online bestellen

In onze webshop vind je diverse soorten balustrades. Denk hierbij aan balustrades voor een vide, maar ook balkonhekwerk en sierhekwerk. We hebben een uitgebreid aanbod hekwerken in ons assortiment. De hekwerken kun je eenvoudig online aanvragen en we maken ze op maat in de werkplaats in Nederland. Eventueel is het mogelijk om het hekwerk te laten monteren bij jouw op locatie. Onze ervaren monteur komt dat bij jou langs om het hekwerk te monteren. Genoeg reden dus om eens een kijkje te nemen op hekwerkwebshop.nl.

Lees ook: Trapleuning kopen