Balustrade Vide

Ben jij op zoek naar een balustrade voor je vide? Het doel van een balustrade is het voorkomen van een val van de verdiepingsvloer naar een lager gelegen vloer. Daarom moet de balustrade voldoen aan het bouwbesluit. Voor je vide zijn er verschillende soorten balustrades op de markt. Denk hierbij aan stalen balustrades, balustrades met glas en leuningwerken.

Balustrade vide laten maken

In onze webshop vind je diverse soorten balustrades die we op maat kunnen maken en volledig passend op jouw vide. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

De balustrades worden geproduceerd in de werkplaats in Nederland. Hierdoor kunnen we deze volledig op je wensen afstemmen. Hoe dit in zijn werk gaat? Allereerst kies je het gewenste type balustrade. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stalen balustrade of een balustrade met glas. Daarnaast geeft je in ons aanvraag formulier de hoogte en afwerking op, evenals de afmetingen.

Balustrade voor vide met glas

Heb je een vide en wil je hierop een balustrade met glas plaatsten? Dat kan! In onze webshop vind je diverse soorten balustrades, waaronder balustrades met glas. Een glas balustrade heeft een stijlvolle uitstraling en staat mooi op ieder vide. We maken de balustrades op maat en kunnen deze in heel Nederland en België leveren of monteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *