Huisnummer Cortenstaal

Huisnummer Cortenstaal

Je hebt vast wel eens nagedacht over wat voor huisnummer je graag op je woning zou willen hebben. Een standaard nummer is natuurlijk prima, maar heb je wel eens nagedacht over een huisnummer van cortenstaal?

Wat is cortenstaal?

Als je nog niet bekend bent met cortenstaal, dan zal ik het even kort uitleggen. Cortenstaal is een speciaal type staal dat roest, maar op een mooie manier. Door deze roestlaag krijgt het staal een unieke uitstraling die erg populair is in de moderne woningbouw.

Lees ook: Bloembak Cortenstaal op maat

Waarom een huisnummer van cortenstaal?

Nu vraag je je misschien af waarom je een huisnummer van cortenstaal zou willen. Nou, daar kan ik wel wat redenen voor bedenken!

Ten eerste is het een uniek materiaal. De roestkleur van cortenstaal zorgt ervoor dat het nummer er echt uitspringt. Het geeft je huis gelijk een moderne uitstraling, wat natuurlijk helemaal van deze tijd is.

Daarnaast is cortenstaal een duurzaam materiaal. Het roestproces zorgt er namelijk voor dat het staal steeds sterker wordt. Dit betekent dat je huisnummer van cortenstaal lang meegaat en tegen een stootje kan.

Huisnummer cortenstaal op maat

Huisnummer Cortenstaal

Maar het grootste voordeel van een huisnummer van cortenstaal is dat je het helemaal op maat kunt laten maken. Wil je graag een groot huisnummer dat echt opvalt, of juist een subtieler exemplaar? Alles is mogelijk!

Soorten huisnummers

Ook qua ontwerp kun je alle kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een strak, modern lettertype, maar je kunt ook een wat speelsere variant kiezen. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt.

Een huisnummer is dus niet alleen een mooie toevoeging aan je woning, het is ook nog eens een duurzame en unieke keuze.

Hopelijk heb je iets aan deze informatie gehad. Tot de volgende keer!

Offerte aanvragen: