metalen balkonhekken

Metalen Balkonhekken

Metalen balkonhekken zijn er in verschillende soorten en maten. Als hekwerk webshop streven we ernaar een zo compleet mogelijk assortiment hekwerken en afrastering en te kunnen aanbieden. Dagelijks werken werd dan ook aan om ons aanbod te verbeteren en de kwaliteit van onze hekwerken te optimaliseren. Mocht je op zoek zijn naar metalen balkonhekken? Dan raad ik je zeker aan eens een kijkje te nemen in onze hekwerk webshop en je te laten verrassen door het aanbod.

Vergelijkbaar:

Metalen balkonhekken op maat

Metalen balkonhekken kun je op maat bestellen in onze hekwerk webshop. Hebben een uitgebreid assortiment, en streven ernaar totaal aanbieder op het gebied van balkon hekwerken te zijn. We vinden het belangrijk om naast het leveren van kwaliteit, ook een stukje gemak te kunnen bieden. Om die reden hebben we een handig systeem bedacht, waarmee u online uw eigen balkonhekken kunt aanvragen.

Kies het gewenste ontwerp

Dit doe je door allereerst het door jou gewenste model te kiezen. We hebben diverse soorten standaard modellen, die je kunt vinden op de overzicht pagina’s. We hebben verschillende standaard ontwerpen, waaruit je kunt kiezen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen ontwerp of foto van een het gewenste model te sturen. We kunnen het hekwerk volledig voor je op maat maken.

metalen balkonhekken

Soorten metalen balkonhekken

Metalen balkonhekken komen voor in verschillende uitvoeringen. De meest voorkomende zijn de spijlenhekken. Tevens zijn er ook metalen hekwerken met glas. Deze glazen balustrades kunnen ook gebruikt worden op een balkon. We kunnen ze met transparant of mat glas uitvoeren.

Metalen balkonhekken met spijlen

Een metalen spijlenhekwerk is een veilige oplossingen voor je balkon. De hekwerken voldoen aan het bouwbesluit, zijn relatief eenvoudig te plaatsen en voordelig in aanschaf. We maken de hekken op maat en kunnen deze bij je op locatie komen plaatsen.

Balkonhek van metaal met glas

Een balkonhek van metaal heeft een hogere prijs dan een spijlenhekwerk. Echter maakt het uiterlijk van een dergelijke balustrade deze prijs helemaal goed. Wil je heerlijk vanaf je balkon van het uitzicht genieten, dan is dit het type balkonhek dat je zoekt. We kunnen het hekwerk met transparant glas uitvoeren, voor maximaal behoud van uitzicht. Tevens is het mogelijk om het hekwerk te voorzien van matglas. Dit om meer privacy op je terras of balkon te creëren.

Afmetingen en afwerking metalen balkonhekken

Vervolgens kun je kenmerken als de hoogte, lengte en afwerking opgeven. Al onze balkonhekken kunnen zowel verzinkt als verzinkt en gecoat in een ral kleur geleverd worden. Deze afwerking is nodig om roestvorming tegen te gaan.

Na het aanvragen van het balkonhek zal een van onze product specialisten een offerte voor je maken. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en heeft inzicht in in de prijsvoering. Zodra je het door jouw gewenste balkonhekwerk is samengesteld, kun je deze eenvoudig online bestellen. Na het bestellen zullen wij de balkonhekwerken voor je op maat vervaardigen uit hoogwaardig staal.

De balkon hekwerken kunnen wij zowel in Nederland als in België leveren. Het is niet moeilijk om de balkonhekwerken zelf te monteren, maar het is ook mogelijk om dit over te laten aan een van onze ervaren monteurs. Zij staan graag klaar om het hekwerk voor je te monteren.

Meer lezen:

Metalen balkonhekken van Hekwerkwebshop.nl

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kun je balkonhekken eenvoudig online bestellen in onze hekwerk webshop. Er een uitgebreid assortiment hekwerken, en omdat we deze zelf op maat vervaardigen. Behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden.

Metalen balkonhekken op maat

Balkonhek A01

Balkonhek met cirkels tussen de spijlen.

Balkonhek A02

Strak balkonhek met een dubbele horizontale ligger.

Balkonhek A03

Basis spijlen hekwerk geschikt voor balkon.

Balkonhek A04

Luxe balkonhek voor balkon en dakterras.

Balkonhek A05

Mooi balkonhek waarvan er telkens een spijl verspringt.

Balkonhek A06

Prachtig balkonhek met cirkels.

Balkonhek A07

Balkonhek met ruiten.

Balkonhek F01

Balkonhek met krullen.

Balkonhek F03

Hek met krullen en cirkels.

Striphek S01

Balkonhek met stripspijlen.

Lamellenhek S02

Balkonhek met strip spijlen.

Mocht je op zoek zijn naar een specifiek soort balkonhekwerk, maar deze nergens kunnen vinden? Neem dan gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop en laat je verrassen door het aanbod. Tevens kun je vrijblijvend contact met ons opnemen en vraag naar de mogelijkheden, we helpen je graag verder!

Ook kun je een vrijblijvende offerte aanvragen, we streven naar je aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden. Naast balkonhekwerken vind je in onze hekwerk webshop ook tuin hekwerken, afrasteringen en omheiningen.

Andere onderwerpen: