Metalen balustrades

Metalen balustrades

Ben jij op zoek naar metalen balustrades? Een balustrade van metaal is er in verschillende soorten en uitvoeringen. In dit artikel zal ik je een aantal voorbeelden laten zien van metalen balustrades en je iets vertellen over de manieren waarop deze worden toegepast.

Soorten metalen balustrades

Metalen balustrades zijn er in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan metalen balkonhekken, glazen balustrades en striphekwerken. Voordeel van staal is dat het makkelijk te bewerken is, waardoor maatwerk oplossingen mogelijk zijn.

Metalen spijlenhekwerken

metalen spijlenhekwerk

Een metalen spijlenhekwerk is ideaal om te gebruiken als balustrade op een balkon of dakterras. Dergelijke balustrades zijn stevig en stabiel en kan op maat gemaakt worden. Hierdoor zijn maatwerk oplossingen mogelijk! De balustrade op de foto hierboven vind je in onze webshop als balkonhek A01. Op de foto’s is de balustrade met beugels tegen de voorkant van het balkon gemonteerd. Op de uiteinden hebben we het hekwerk aan de gevel bevestigd. Hierdoor kan de metalen balustrade geen kant op.

Metalen balustrades met glas

metalen balustrade met glas

Een metalen balustrade met glas heeft een transparante uitstraling en staat mooi om de meeste terrassen of balkons. Een glazen balustrade balkon heeft een transparante uitstraling, waardoor je maximaal behoud van uitzicht hebt. In onze webshop vind je diverse soorten glas balustrades, het model op de foto vind je er als glazen balustrade G04.

De balustrade in bovenstaande video hebben we rond een dakterras gemonteerd. De bevestigingspunten zijn weggewerkt achter de gevel bekleding, waardoor er een strak geheel ontstaat. De balustrade vind je in onze webshop als glazen balustrade G01. Dit model bestaat uit palen die van metaal gemaakt zijn, waartussen glas is geplaatst. Het glas wordt door middel van glasklemmen aan de palen bevestigd.

Metalen balustrades met strips

metalen balustrade striphekwerk

Een balustrade van metaal met strip spijlen, wordt een striphekwerk genoemd. Het is een populaire balustrades om langs galerijen of balkons te gebruiken. Natuurlijk kan het ook toegepast worden op een balkon.

Balustrades van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop vind je diverse soorten balustrades van metaal. We maken de balustrades op maat, waardoor je deze precies kunt laten afstemmen op jouw situatie. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.