ijzeren leuningen voor trappen

IJzeren leuningen voor trappen

Ben jij op zoek naar ijzeren leuningen voor trappen? In onze webshop vind je diverse soorten leuningen die geschikt zijn voor langs een trap. Denk hierbij aan balustrades en trapleuningen. We maken ze in de meeste gevallen op maat. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod leuningwerk.

Vergelijkbaar:

Soorten leuningen voor trappen

In onze webshop vind je diverse soorten ijzeren leuningen. Hieronder zal ik je een tweetal leuningen laten zien. Ik hoop dat je daardoor een beeld krijgt van de leuningen.

1. IJzeren leuningwerk L01

Dit stalen leuningwerk bestaat uit vierkante en rechthoekige profielen, waardoor er een stijlvol geheel ontstaat. Het leuningwerk heeft een tijdloze uitstraling en staat mooi in de meeste situaties.

2. Leuningwerk uit ronde buizen

ijzeren leuningwerk rond

Ons leuningwerk L02 is volledig gemaakt uit ijzeren ronde buizen. We maken het leuningwerk op maat en wordt door middel van koppelstukken aan elkaar bevestigd. We passen dit regelmatig toe in trappenhuizen. Eventueel met bijpassende trapleuningen.

IJzeren leuningen voor trappen bestellen

Je kunt ijzeren leuningen voor trappen eenvoudig online bestellen in onze webshop. We maken de leuningen op maat en kunnen deze in elke gewenste RAL kleur laten coaten. Hierdoor kun je het leuningwerk volledig laten afstemmen op jouw situatie.

De leuningen zijn relatief eenvoudig te monteren. Natuurlijk is het mogelijk om deze te laten monteren door onze monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs om het leuningwerk te monteren.

Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod. Naast ijzeren leuningen vind je er ook stalen trapleuningen en rvs trapleuningen.

Meer lezen: