glazen balustrade balkon

Glazen balustrade balkon

Ben jij op zoek naar een glazen balustrade voor je balkon? In onze webshop vind je diverse soorten balustrades die geschikt zijn om op een balkon te gebruiken. Belangrijk is dat een balustrade voor je balkon veilig is. Het zorgt ervoor dat je met een gerust hart op je balkon kunt genieten van de buitenlucht! Laat je verrassen door ons aanbod glazen balustrades voor balkons.

Gerelateerd:

Soorten glazen balustrade balkon

Je kunt online diverse soorten glazen balustrades vinden die geschikt zijn om te plaatsten op een balkon. De verschillen vind je vooral in het materiaal gebruikt. De ontwerpen lijken veel op elkaar! Het grote voordeel van een glazen balustrade is dat je maximaal uitzicht behoud vanaf je balkon. Hieronder zal ik je een aantal verschillende glazen balustrades laten zien.

Stalen glazen balustrades

stalen glazen balustrade

Een stalen balustrade wordt gemaakt van staal. Belangrijkste reden om staal te gebruiken is dat dit stevig en stabiel is. Daarnaast is staal makkelijk te bewerken, waardoor het uitermate geschikt is voor maatwerk oplossingen. In onze webshop vind je diverse balustrades met glas die we van staal maken.

Op de bovenstaande foto en video zie je onze glas balustrade G01. Het bestaat uit stalen staanders (palen) die in een kleur kunnen worden gecoat. Tussen deze staanders zijn glasplaten geklemd door middel van glasklemmen. Het systeem is relatief eenvoudig te monteren en veel van onze klanten doen dit dan ook zelf.

Glazen balustrade balkon van RVS

rvs glas balustrade

Een balustrade van RVS heeft over het algemeen een stijlvolle uitstraling. De balustrade is volledig gemaakt van RVS, waardoor het weer bestendig is. De balustrade op bovenstaande foto bestaat uit ronde RVS staanders, waar glas tussen is geplaatst. Het glas wordt door middel van glasklemmen tussen de staanders geklemd. Dit model vind je in onze webshop als glazen balustrade G05.

Glazen profiel balustrades

glazen profiel balustrades

Op bovenstaande foto zie je een glazen profiel balustrade. Eerder zag je dat alle glazen balustrades staanders hadden, met een profiel balustrade is dit verleden tijd. De balustrade bestaat uit een aluminium vloerprofiel waar glasplaten in geklemd zijn. De profielen komen in verschillende soorten voor, waardoor ze in bijna iedere situatie gebruikt kunnen worden.

Nadeel van de balustrade is dat er weinig stelmogelijkheid is. De montage ervan komt heel precies. Laat dit altijd over aan een ervaren monteur. Onze monteurs komen graag bij je langs om de balustrade te monteren. De balustrade vind je in onze webshop als glazen balustrade G03.

Glazen balustrade balkon van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop vind je diverse soorten glazen balustrades. Denk hierbij aan stalen, maar ook RVS balustrades met glas. Neem gerust een kijkje voor het hele overzicht.

Balustrade G01

glazen balustrade g01

Glazen balustrade met stalen staanders, waar glas tussen geplaatst is door middel van glasklemmen.

Balustrade G02

Glazen balustrade G02

RVS glas balustrade bestaande uit RVS staanders met een ronde handregel.

Balustrade G05

Glazen balustrade G05

Transparante glazen balustrade gemaakt van RVS. Het glas is met glasklemmen bevestigd.

Balustrade G07

Glazen balustrade G07

Prachtige glazen balustrade met stalen staanders en aluminium liggers.

Balustrade G10

Glazen balustrade G10

Mooie variant op model G07, met extra handregel. Het glas zit in aluminium profielen geklemd.

Balustrade G03

Glazen balustrade G03

Glazen balustrade met vloerprofiel. Deze balustrade heeft geen palen.

In onze Hekwerk Webshop vind je diverse soorten balustrades. Denk hierbij aan stalen balkonhekken, aluminium balustrades en glazen balustrades. We streven ernaar een zo compleet mogelijk aanbod, aan te kunnen bieden. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Andere onderwerpen: