paalkappen

Paalkappen

Paalkappen zijn er in verschillende soorten en maten. We hebben diverse soorten paalkappen en paaldoppen in ons assortiment. Denk hierbij aan kappen van staal en RVS om op een koker te lassen, maar ook afdekdoppen voor buizen. Tevens vind je in onze webshop diverse paalkappen voor houten palen en kunststof doppen voor ronde hekwerk palen. We updaten ons assortiment regelmatig en proberen een passend aanbod te hebben.

Paalkappen bestellen

Bestellen is niet moeilijk. We bieden de kappen en doppen over het algemeen per stuk aan en ze worden in de meeste gevallen binnen enkele werkdagen geleverd.

Lasbare paalkappen

paalkappen

Lasbare paalkappen van staal of RVS vind je in onze webshop. We hebben zowel vierkante als ronde uitgevoerde kappen in ons assortiment. Neem gerust eens een kijkje en laat je verassen door het aanbod.

Kappen voor houten palen

paalkappen

Paalkappen voor houten palen voorkomen dat de kop van je houten paal gaat rotten. Het water loopt eenvoudig van de paalkap af en blijft niet op het hout staan. De kappen vind je in verschillende uitvoeringen.

Kunststof paaldop voor hekwerk palen

Naast stalen en RVS kappen vind je in onze webshop tevens diverse kunststof doppen. De doppen zijn geschikt om te gebruiken op hekwerk palen, maar kunnen natuurlijk ook voor diverse andere toepassingen gebruikt worden. Ontdek de mogelijkheden voor jou project.

In onze Hekwerk Webshop vind je alles op het gebied van hekwerken, afrasteringen en omheiningen. We hebben een uitgebreid assortiment balkonhekwerk onderdelen. Neem daarom gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Video: paalkap op koker lassen

Waarom paalkappen?

Paalkappen zijn de afsluiters voor hekwerkpalen die zorgen voor een nette en veilige afwerking. Ze bieden bescherming tegen weersinvloeden en verlengen de levensduur van de palen. Paalkappen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals kunststof, aluminium en staal. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor ze aan elke tuinontwerp of hekwerk kunnen worden aangepast. Of je nu kiest voor strakke, moderne paalkappen of meer traditionele uitvoeringen, paalkappen zorgen voor een esthetisch aantrekkelijke afwerking en zijn een noodzakelijk onderdeel van elk hekwerk. Investeren in hoogwaardige paalkappen zorgt ervoor dat je jarenlang kunt genieten van een prachtig hekwerk zonder je zorgen te hoeven maken over vervanging of onderhoud.