Raam hekwerk beveiliging

raam hekwerk beveiliging

Zoek je een raam hekwerk beveiliging? In onze webshop vind je diverse soorten hekwerk die je kunt gebruikten als raambeveiliging. Het hekwerk voorkomt dat ongenode gasten door het raam je woning of bedrijfspand kunnen betreden. Daarna beveiligen ze het raam tegen vandalisme.

Raam hekwerk bestellen

Je kunt een raam hekwerk beveiliging eenvoudig bestelen in onze webshop. We leveren diverse soorten hekwerken in heel Nederland en Belgiƫ en maken deze op maat in de werkplaats in Nederland. Hierdoor is het mogelijk om het hekwerk aan te laten passen aan jouw situatie. We maken de hekwerk zo dat ze precies voor je raam passen en het perfect als raambeveiliging functioneert. Het traliewerk is stevig en stabiel en kan tegen een stootje.

Naast raam hekwerk of traliewerk vind je in onze webshop ook andere soorten hekwerk. Denk hierbij aan balkonhekken, balustrades en sierhekwerk. We maken alle hekwerken op maat in onze werkplaats in Nederland. Hierdoor behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden.

Afwerking raambeveiliging

We maken onze hekwerken uit hoogwaardig staal. Voordeel hiervan is dat staal stevig en zeer sterk is. Nadeel is dat staal snel roest. Daarom moeten het hekwerk worden bewerkt. Standaard voorzien we de hekwerken van een laag zink, zink roest namelijk niet en beschermd het staal tegen roesten. Nadeel is wel dat de raambeveiliging hierdoor een industriƫle uitstraling krijgt. We kunnen het hekwerk na het verzinken, poedercoaten in een RAL kleur naar keuze. Bijna alle RAL kleuren zijn mogelijk, waardoor je het hekwerk volledig op je situatie kunt aanpassen.

Raambeveiliging plaatsen

Een raambeveiliging is eenvoudig te monteren. Natuurlijk kunnen we ons indenken dat je dit wellicht wil laten doen. Dat kan! Onze ervaren monteurs komen graag bij je langs om de raambeveiliging te bevestigen. Neem gerust een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod raambeveiliging.