trap balustrade schuin

Trap balustrade schuin

Ben je op zoek naar een trap balustrade schuin? We hebben diverse soorten balustrades en leuningwerk in ons assortiment. Wanneer je op zoek bent naar een schuine balustrade voor langs je trap, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We maken regelmatig balustrades die schuin langs een trap gemonteerd dienen te worden.

Schuine balustrade voor trap bestellen

Wil jij een schuine balustrade voor je trap bestellen? In onze webshop vind je diverse soorten balustrades die we schuin kunnen maken. Kies allereerst het door jouw gewenst model. Vervolgens kun je een offerte aanvragen, waarin je de hoogte, lengte en afwerking van je balustrade kiest.

We kunnen de schuine balustrade laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze. Bijna alle RAL kleuren behoren tot de mogelijkheden. Neem gerust eens een kijkje in ons kleuren overzicht voor inspiratie.

Na akkoord op de offerte ontvang je van ons een werktekening ter controle. Deze krijg je per mail, zodat je de maatvoering en ontwerp kunt controleren. Na akkoord zullen we de trap balustrade schuin voor je produceren. Dit doen we in onze werkplaats in Nederland.

Inmeting en montage

Wanneer je niet goed weet hoe je de maten van je trap balustrade kunt opmeten, dan kun je dit overlaten aan een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij je op locatie langs om de balustrade en de trap in te meten. Het is tevens mogelijk om de montage van je trap balustrade of leuningwerk aan onze monteurs over te laten. Zij komen dan op locatie langs om de balustrade langs of op je trap te monteren.

Trapleuningen

Wist je trouwens dat we de schuine balustrade kunnen leveren in combinatie met een stalen trapleuning? We hebben diverse soorten trapleuningen in ons assortiment.

Vragen of advies

Heb je een vraag over een schuine balustrade langs je trap? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor jouw trap. We helpen je graag verder.