traliewerk raam

Traliewerk raam

Zoek je een traliewerk voor je raam? Dan heb je die nu gevonden! We maken diverse soorten raambeveiliging op maat, waaronder traliewerk. Een raam hekwerk beveiliging! Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en ontdek ons traliewerk.

Een traliewerk voor een raam is een soort beveiliging die wordt gebruikt om inkijk te voorkomen en de veiligheid te verhogen. Het bestaat meestal uit dunne metalen staven die in een rasterpatroon zijn geplaatst en die vastzitten aan het raamkozijn. Sommige traliewerken kunnen eenvoudig worden verwijderd voor reiniging, terwijl andere permanent zijn bevestigd. Ze zijn vaak gebruikt in gebieden met een hoog risico op inbraak en bij gebouwen met een beveiligingsbehoefte, zoals penitentiaire inrichtingen en gezondheidsinstellingen.

Traliewerk raam op maat

Wil je een woning of bedrijfpand beveiligen tegen inbraak. Dan is een raambeveiliging voor je raam een perfecte manier om inbrekers buiten te houden. Het traliewerk bemoeilijk ongenode gasten om het pand te betreden, daarnaast beschermt het stalen traliewerk het glas tegen vandalisme. We maken het traliewerk in ons assortiment op maat in onze werkplaats in Nederland. Hierdoor kunnen we het hekwerk op maat van jouw raam maken.

Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en ontdek de raambeveiligingen voor jouw raam.

Gepoedercoat in de door jouw gewenste kleur

Na het produceren van het hekwerk zullen we deze voorzien van een zinklaag en een coating. Het zink zorgt ervoor dat het traliewerk niet zal roesten, hierdoor gaat het jaren lang mee. Na het verzinken kunnen we deze coaten in een kleur naar keuze. Zo kun je het traliewerk volledig op jouw situatie aanpassen.

Poedercoating is een techniek waarbij een deklaag van poeder wordt aangebracht op metaal- of kunststofoppervlakken. Dit poeder wordt verhit en daardoor op het oppervlak gelijmd, waardoor een harde en slijtvaste laag ontstaat. Deze laag beschermt het onderliggende materiaal tegen corrosie en slijtage en kan ook een esthetische functie hebben, bijvoorbeeld door de keuze van kleur en afwerking. Poedercoating wordt veel gebruikt in de productie van auto-onderdelen, meubels, fietsen, tuinmeubelen en andere producten zoals een hekwerk die blootgesteld worden aan weersinvloeden.

Zelf monteren of laten plaatsen

Een traliewerk voor je raam kun je over het algemeen relatief eenvoudig zelf plaatsen. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit over te laten aan onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jouw op je locatie langs om het hekwerk te plaatsen.

Traliewerk raam van Hekwerkwebshop.nl

In onze hekwerk vind je diverse soorten hekwerken, zoals traliewerk voor ramen, maar ook balustrades, sierhekwerk en afrastering. We maken deze hekwerken op maat, waardoor je ze volledig op je situatie kunt afstemmen. Neem gerust een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod. Heb je een specifiek traliewerk in gedachten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graat verder.