RVS balustrade Ermelo

RVS Balustrade in Ermelo

Vandaag wil ik graag een leuk verhaal met jullie delen over een recent project dat we hebben afgerond bij een klant in Ermelo. We hebben namelijk een RVS balustrade geleverd in Ermelo en onze klant heeft deze zelf gemonteerd rondom een terras in de tuin.

RVS balustrade in Ermelo met staalkabels

RVS balustrade Ermelo

Het begon allemaal toen de klant ons benaderde met de vraag of we een balustrade konden leveren voor het terras in hun tuin. De klant was op zoek naar een veilige en stevige balustrade die ook nog eens mooi zou staan bij de rest van de tuin. Na wat overleg en het bekijken van onze verschillende opties, koos de klant voor een RVS balustrade.

Op maat gemaakt

We gingen direct aan de slag om de balustrade te produceren en zorgden ervoor dat deze zo snel mogelijk bij de klant zou arriveren. Toen de balustrade eenmaal geleverd was, was het aan de klant om deze te monteren. Onze klant was handig en had al enige ervaring met klussen, dus we waren benieuwd naar het eindresultaat.

Het eindresultaat

En wat een resultaat was het! De klant had de balustrade op een zeer professionele en strakke manier gemonteerd rondom het terras in de tuin. Het geheel zag er niet alleen zeer stijlvol uit, maar was ook nog eens erg stevig en veilig. We waren dan ook zeer blij om te horen dat onze klant zeer tevreden was met het eindresultaat.

Het is altijd leuk om te zien hoe onze producten bijdragen aan de tevredenheid van onze klanten. En als onze klanten dan ook nog eens zelf aan de slag gaan en het project op een succesvolle manier afronden, dan is dat helemaal geweldig om te zien.

RVS balustrade van Hekwerkwebshop.nl

Hebben jullie wel eens zelf een project aangepakt en tot een succesvol einde gebracht? We zouden het leuk vinden om jullie verhalen te horen en te lezen wat voor soort projecten jullie hebben afgerond. Stuur ons gerust een foto van het eindresultaat.

Lees ook: RVS balustrade met glas kopen of Balustrade RVS kabel