Ruud maakt een stalen raambeveiliging

RUUD MAAKT: EEN STALEN RAAMBEVEILIGING

Hey, ben jij op zoek naar een stijlvolle raambeveiliging van staal? Dan moet je bij Ruud zijn! Hij maakt namelijk prachtige raambeveiligingen van staal die niet alleen functioneel zijn, maar ook nog eens mooi zijn om naar te kijken. In dit artikel willen we graag twee video’s laten zien waarin je kunt zien hoe Ruud deze sierlijke raambeveiligingen maakt.

Stalen raambeveiliging met krullen

In de eerste video zie je hoe Ruud een stalen raambeveiliging maakt met krullen erin verwerkt. Door het gebruik van krullen krijgt de raambeveiliging een mooie en sierlijke uitstraling. Het is dan ook een prachtige toevoeging aan elk huis. Het staal dat gebruikt wordt voor de raambeveiliging is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat het huis goed beveiligd is. Na de productie wordt de raambeveiliging thermisch verzinkt en gecoat in een kleur naar keuze.

Lees ook: Stalen raambeveiliging

Stalen raambeveiliging – deel 2

In de tweede video zie je hoe Ruud een sierlijke raambeveiliging maakt. Deze raambeveiliging is niet alleen functioneel, maar ook nog eens erg mooi om naar te kijken. Door het gebruik van sierlijke vormen en krullen krijgt de raambeveiliging een elegante uitstraling. Het staal dat gebruikt wordt voor de raambeveiliging is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat het huis goed beveiligd is. Ook deze raambeveiliging wordt na de productie thermisch verzinkt en gecoat in een kleur naar keuze.

Geleverd project: Traliewerk in Koog aan Zaan

Raambeveiliging laten maken?

Al met al laat deze serie video’s zien hoe Ruud met veel vakmanschap en precisie stalen raambeveiligingen maakt. Of je nu op zoek bent naar een raambeveiliging met krullen of een sierlijke raambeveiliging, bij Ruud ben je aan het juiste adres. Met zijn jarenlange ervaring en liefde voor het vak, maakt hij voor iedereen de perfecte raambeveiliging. Bovendien zorgt hij ervoor dat de raambeveiliging thermisch verzinkt en gecoat wordt, zodat deze lang mooi blijft en goed beschermd is tegen weersinvloeden. Je besteld de raambeveiliging eenvoudig online in onze webshop.

Lees ook: ijzerwerk voor raam