rvs balustrade met glas

RVS balustrade met glas

Ben je op zoek naar een RVS balustrade met glas? Dan heb je die nu gevonden. In onze webshop hebben we diverse soorten balustrades in ons assortiment, ook balustrade met glas. In dit artikel zal ik je verschillende RVS balustrades met glas laten zien.

Soorten balustrades met glas

Balustrade G01

glazen balustrade g01

Glazen balustrade met stalen staanders, waar glas tussen geplaatst is door middel van glasklemmen.

Balustrade G02

Glazen balustrade G02

RVS glas balustrade bestaande uit RVS staanders met een ronde handregel.

Balustrade G05

Glazen balustrade G05

Transparante glazen balustrade gemaakt van RVS. Het glas is met glasklemmen bevestigd.

Balustrade G07

Glazen balustrade G07

Prachtige glazen balustrade met stalen staanders en aluminium liggers.

Balustrade G10

Glazen balustrade G10

Mooie variant op model G07, met extra handregel. Het glas zit in aluminium profielen geklemd.

Balustrade G03

Glazen balustrade G03

Glazen balustrade met vloerprofiel. Deze balustrade heeft geen palen.

Zoals ik al aangaf hebben we in onze webshop diverse soorten balustrades met glas. Naast balustrades van RVS vind je er ook een aantal balustrades van staal en aluminium. Iedere materiaalsoort heeft zijn unieke kenmerken. Een RVS balustrade staat bekent om zijn roestvaste eigenschappen en kenmerkende uitstraling.

RVS balustrade zonder handregel

rvs balustrade met glas

Bovenstaande glazen balustrade heeft geen handregel. Het hekwerk bestaat uit palen met daartussen glasplaten geklemd. We noemen de balustrade in onze webshop model G05. Dit type balustrade heeft maximaal behoud van uitzicht en kan met transparant en mat glas (voor meer privacy) geleverd worden. Het glas wordt tussen de palen geklemd door middel van speciale glasklemmen.

RVS balustrade met handregel

rvs balustrade met glas

Bovenstaande balustrade is ons model G02. De balustrade is vergelijkbaar met model G05, maar is voorzien van een handregel. Het voordeel hiervan is dat je je makkelijk aan de balustrade kunt vasthouden. De palen worden voorzien van leuningdragers, waar de handregel op gemonteerd kan worden.

Toepassingen RVS balustrade met glas

Een RVS balustrade met glas kan in diverse situaties gebruikt worden. Hieronder zal ik je er aantal laten zien. Je kunt de balustrade zowel in een binnen- als buitensituatie plaatsen. Denk bij binnen situaties aan een balustrade langs een vide, trapgat of splitlevel. Bij buitensituaties kun je denken aan een balustrade om een balkon of dakterras.

Balustrade met glas om trapgat

rvs balustrade met glas om trapgat

In de situatie op de foto hebben we een RVS balustrade met glas om een trapgat geleverd en gemonteerd. We hebben de balustrade samen met de RVS trapleuning geleverd, zodat het samen een mooi geheel vormt. Ontdek meer over een trapgat balustrade.

RVS balustrade met glas op dakterras

Balustrade dakterras

We plaatsen regelmatig RVS balustrades met glas rondom een dakterras. We hebben hier verschillende manieren voor. Soms plaatsen we de balustrade met voetplaten op het terras of beton. In andere situaties wordt het hekwerk van met speciale gevelbeugels tegen de lager gelegen gevel bevestigd.

Glazen balustrades op vide

RVS balustrade op vide

Deze mooie glazen balustrade hebben we op een vide gemonteerd. De palen zijn voorzien van voetplaten en deze hebben we met lijmankers bevestigd in de betonnen vloer.

Plaatsen van een RVS balustrade

Een RVS balustrade is relatief eenvoudig te monteren. Je plaatst de palen of staanders op de ondergrond, voorziet ze van glasklemmen en klemt het glas ertussen. Het is natuurlijk mogelijk om de balustrade te laten monteren door onze ervaren monteurs te laten bevestigen. Zij komen dan bij jou op locatie langs om de RVS balustrade te bevestigen.

Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod glas balustrades.

Vragen of advies?

Websitewww.hekwerkwebshop.nl
Telefoon(036) 84 54 240
Emailinfo@hekwerkwebshop.nl