stalen balustrade in Emmeloord

Stalen balustrade op dakterras in Emmeloord

Een dakterras is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Maar om optimaal te kunnen genieten van je dakterras, is het belangrijk dat je het ook veilig kunt gebruiken. Een balustrade is dan een onmisbaar element.

Onlangs hebben we voor een tevreden klant in Emmeloord een stalen balustrade op maat gemaakt. De balustrade is thermisch verzinkt en wit gepoedercoat, waardoor deze niet alleen een prachtige uitstraling heeft, maar ook optimaal beschermd is tegen weersinvloeden. Onze vakkundige monteurs Maarten en Albert hebben de balustrade ter plaatse gemonteerd, waardoor de klant nu kan genieten van een veilige en stijlvolle balustrade die perfect past bij de moderne uitstraling van hun woning.

Waarom een stalen balustrade op het dakterras?

stalen balustrade in Emmeloord

Een stalen balustrade op het dakterras biedt tal van voordelen:

  • Veiligheid: Een balustrade zorgt ervoor dat je veilig kunt bewegen op je dakterras, waardoor je valpartijen voorkomt. Dit is vooral belangrijk voor kinderen en huisdieren.
  • Duurzaamheid: Stalen balustrades zijn zeer stevig en gaan lang mee. Ze zijn bestand tegen weer en wind en hoeven nauwelijks onderhouden te worden.
  • Stijlvol: Stalen balustrades zijn verkrijgbaar in diverse designs en kleuren, waardoor je een balustrade kunt kiezen die perfect past bij de stijl van je woning.
  • Onderhoudsarm: Stalen balustrades zijn eenvoudig te reinigen met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel.

Lees ook: Balustrade met mat glas

Thermisch verzinken en poedercoaten voor optimale bescherming

De balustrade voor de klant in Emmeloord is thermisch verzinkt en wit gepoedercoat. Thermisch verzinken is een procedé waarbij de stalen balustrade wordt ondergedompeld in een bad met gesmolten zink. Het zink vormt een permanente laag op het staal, die het beschermt tegen corrosie. Poedercoaten is een techniek waarbij een poederverf elektrostatisch op de balustrade wordt aangebracht en vervolgens wordt ingebakken in een oven. De poedercoating geeft de balustrade niet alleen een mooie witte kleur, maar zorgt ook voor extra bescherming tegen weersinvloeden en krassen.

Lees ook: Balustrade op een plat dak

Maatwerk balustrade in Emmeloord

stalen balustrade in Emmeloord

De klant in Emmeloord had specifieke wensen voor de balustrade. Zo wilden ze een balustrade die perfect aansloot bij de moderne uitstraling van hun woning en die voldoende stevig was om kleine kinderen te beschermen. Daarnaast wilden ze dat de balustrade thermisch verzinkt en wit gepoedercoat zou worden voor optimale bescherming.

Onze ontwerpers hebben op basis van de wensen van de klant een ontwerp gemaakt van de balustrade. Zo kon de klant een goed beeld krijgen van het eindresultaat.

Eenmaal klaar, zijn Maarten en Albert naar Emmeloord gereden om de balustrade te monteren. Ze hebben de balustrade zorgvuldig op de juiste plaats gemonteerd en gecontroleerd of alles stevig vastzat. De klant was zeer tevreden met het eindresultaat: een prachtige balustrade die perfect past bij hun woning en die zowel functioneel als stijlvol is.

Ben je ook op zoek naar een balustrade voor je dakterras?

Ben je op zoek naar een balustrade voor je dakterras? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Onze vakkundige monteurs zorgen voor een professionele plaatsing, zodat je jarenlang kunt genieten van een veilige, stijlvolle en functionele balustrade.

Lees ook: Hekwerk in Emmeloord