Stalen balustrade Rijswijk

Stalen balustrade op maat voor een klant in Rijswijk

In deze blog nemen we je mee achter de schermen bij de realisatie van een stalen balustrade op maat voor een klant in Rijswijk. Van het eerste contact tot de uiteindelijke plaatsing, we vertellen je alles over dit project.

Het eerste contact

Stalen balustrade Rijswijk

De klant, een heer Loggies, nam contact met ons op via onze website. Hij had een huis in Rijswijk en was op zoek naar een stalen balustrade voor zijn balkon. Hij had al een aantal idee├źn in zijn hoofd, maar wilde graag onze expertise inschakelen om zijn plannen te realiseren.

Lees ook: Houtlook balustrade van staal in Rijswijk

Het ontwerp

Een van onze adviseurs ging bij de heer Loggies thuis langs om zijn wensen te bespreken. De heer van Loggies wilde een balustrade die strak en modern oogde, maar ook een beetje speels was. Hij gaf aan dat hij graag een ruitvormig detail in het hekwerk wilde verwerken.

De adviseur maakte een schets van het ontwerp en de heer Loggies was meteen enthousiast. We hebben het ontwerp vervolgens uitgewerkt in een technische tekening.

De productie

Stalen balustrade Rijswijk

De stalen balken en spijlen voor de balustrade werden geproduceerd in onze werkplaats in Urk. We gebruiken hiervoor hoogwaardig staal dat is voorzien van een verzinkingslaag. Deze laag beschermt het staal tegen roest en corrosie.

Na de productie zijn de balken en spijlen gecoat in de kleur zwart. Deze kleur past goed bij de moderne uitstraling van het huis van de heer Loggies.

Lees ook: Balustrade op een plat dak

De montage

Onze monteurs Albert en Maarten hebben de balustrade bij de heer Loggies thuis geplaatst. De montage verliep vlekkeloos en de heer Loggies was zeer tevreden met het resultaat.

De reactie van de klant

Stalen balustrade Rijswijk

De heer Loggies is erg blij met zijn nieuwe stalen balustrade. Hij vindt dat het hekwerk perfect past bij zijn huis en dat het een echte eyecatcher is.

“Ik ben heel blij met het resultaat”, vertelt de heer Loggies. “De balustrade is precies zoals ik het had voorgesteld. Het is strak, modern en speels tegelijk. Ik ben ook erg tevreden met de service van Hekwerkwebshop.nl. De adviseur was zeer professioneel en de monteurs hebben de balustrade vakkundig geplaatst.”

Lees ook: Striphekwerk op dakterras in Den Haag

Conclusie

We zijn erg trots op het resultaat van dit project. De stalen balustrade is een mooie aanvulling op het huis van de heer Loggies. We zijn blij dat we de klant hebben kunnen helpen om zijn wensen te realiseren.

Tips voor het kopen van een stalen balustrade op maat

Als je op zoek bent naar een stalen balustrade op maat, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten.

  • Welke afmetingen heb je nodig? Meet de ruimte waar de balustrade komt te staan goed op.
  • Welk materiaal wil je gebruiken? Stalen balustrades zijn zeer sterk en duurzaam.
  • Welke afwerking wil je? Je kunt de balustrade laten verzinken of coaten in een bepaalde kleur.
  • Wat is je budget? De prijs van een stalen balustrade hangt af van de afmetingen, het materiaal en de afwerking.

Als je nog vragen hebt over stalen balustrades, neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte balustrade voor jouw huis.

Websitewww.hekwerkwebshop.nl
Telefoon(036) 84 54 240
Emailinfo@hekwerkwebshop.nl