Houtlook balustrade in Rijswijk

Houtlook balustrade van staal in Rijswijk

Vandaag wil ik jullie graag vertellen over een recent project van ons. We hebben namelijk een prachtige houtlook balustrade van staal gemaakt voor een klant in Rijswijk. Het was een leuke uitdaging omdat de buren van onze klant al een vergelijkbaar hekwerk hadden en we deze moesten nabootsen. Maar met ons vakmanschap en oog voor detail hebben we dit succesvol uitgevoerd!

Inmeting op locatie

Het proces begon met het inmeten van de benodigde maten. Vervolgens zijn we in onze werkplaats aan de slag gegaan om het hekwerk te maken. We hebben het ontwerp van de buren als uitgangspunt genomen, maar hebben het wel wat aangepast aan de wensen van onze klant. Zo hebben we ervoor gezorgd dat het hekwerk perfect paste bij de rest van de woning.

Lees ook: Stalen balustrade met glas

Stalen balustrade met een houtlook

Het hekwerk is gemaakt van staal, maar lijkt op een houten balustrade. Dit zorgt ervoor dat het hekwerk eruitziet als hout, maar wel de duurzaamheid en stevigheid van staal behoudt. Na het maken van het hekwerk hebben we deze naar de locatie in Rijswijk vervoerd.

Plaatsing van de balustrade in Rijswijk

Houtlook balustrade in Rijswijk

Op locatie hebben onze monteurs, Henk Jan en Albert, het hekwerk geïnstalleerd. Dit was nog een flinke klus omdat het hekwerk op een lastige locatie geplaatst moest worden. Maar ook hier hebben we onze vakmanschap en ervaring laten zien en hebben we het hekwerk uiteindelijk perfect geplaatst.

Lees ook: Balustrades in Amsterdam

Het eindresultaat

Houtlook balustrade in Rijswijk

Het eindresultaat is prachtig geworden. Het houtlook hekwerk van staal past perfect bij de rest van de woning en geeft het geheel een warme uitstraling. Het is ook nog eens erg stevig en duurzaam, dus onze klant kan hier nog jarenlang van genieten.

Stalen balustrade van Hekwerkwebshop.nl

Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten balustrades op maat, zoals deze houtlook balustrade van staal. We kunnen het ontwerp volledig afstemmen op jouw wensen en zorgen voor een perfecte installatie op locatie. Zoek je dus nog een balustrade voor jouw woning of project? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees ook: Metalen balustrades