Stookrooster in Laren

Stookrooster in Laren

Ik wil je graag vertellen over een tof project dat we laatst hebben afgerond. We hebben namelijk een stookrooster gemaakt voor een klant in het mooie Laren.

Oude situatie

Stookrooster in Laren

Deze klant had een open haard in huis, maar die werkte niet helemaal lekker. Het vuur doofde steeds en er kwam veel rook vrij. Dat was natuurlijk niet de bedoeling! Dus besloten we om een stookrooster te maken, zodat het vuur beter zou branden.

Lees ook: open haard rooster met aslade

Werktekening stookrooster

Stookrooster in Laren

Het maken van zo’n stookrooster is geen eenvoudige klus. We moesten rekening houden met de afmetingen van de open haard en het soort hout dat de klant wilde stoken. Gelukkig hebben we veel ervaring en konden we snel aan de slag.

Eindresultaat stookrooster in Laren

Stookrooster in Laren

Het resultaat was fantastisch! Het stookrooster paste perfect in de open haard en het vuur brandde als een tierelier. Geen gedoe meer met uitdovende vlammen of rook die in huis hing. De klant was ontzettend blij en wij ook!

We zijn trots op wat we hebben bereikt en het geeft ons veel voldoening om klanten blij te maken. Wil jij ook een stookrooster op maat laten maken? Of heb je een ander idee voor een tof project? Neem gerust contact met ons op, we staan altijd voor je klaar!

Lees ook: Stookrooster met aslade