Balustrade met matglas in vlaardingen

Balustrade met Matglas in Vlaardingen

Een dakterras is de perfecte plek om te genieten van de frisse lucht en het zonnetje. Met een mooie balustrade maak je van je dakterras een nog fijnere plek om te verblijven. Onlangs hebben we voor een klant in Vlaardingen een balustrade met matglas op maat gemaakt en geïnstalleerd.

Privacy en stijl in perfecte harmonie

Balustrade met matglas in vlaardingen

De klant in Vlaardingen was op zoek naar een balustrade die zowel privacy zou bieden als een mooie toevoeging zou zijn aan het dakterras. We hebben daarom gekozen voor een ontwerp met stalen staanders en aluminium profielen waar matglas in geklemd zit. Het matglas zorgt voor een subtiele mate van privacy, terwijl de aluminium profielen de balustrade een moderne en strakke uitstraling geven. De balustrade is gepoedercoat in een matzwarte kleur, die perfect aansluit bij de stijl van de woning.

Voordelen van een balustrade met matglas:

  • Privacy zonder inkijk
  • Moderne en strakke uitstraling
  • Optimale veiligheid
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Maatwerk mogelijk

Lees ook: Glazen balustrade op dakterras in Almere

Vakkundige montage door ervaren monteurs

Balustrade met matglas in vlaardingen

Onze ervaren monteurs Albert en Maarten hebben de balustrade ter plekke op maat gemaakt en geïnstalleerd. Ze werken al jarenlang met staal, aluminium en glas en hebben oog voor detail. Hierdoor is de balustrade niet alleen stevig en veilig, maar ook perfect afgewerkt. De klant was erg tevreden met het resultaat: “De balustrade ziet er prachtig uit en geeft ons een prettig gevoel van privacy. We kunnen nu optimaal genieten van ons dakterras zonder dat we ons zorgen hoeven te maken over inkijk. De monteurs waren erg vakkundig en hebben alles netjes afgewerkt.”

Lees ook: Glazen balustrade langs trapgat in Uden

Balustrade met matglas: perfect voor elk dakterras

Balustrade met matglas in vlaardingen

Een glazen balustrade met matglas is een perfecte toevoeging aan elk dakterras waar je wat meer privacy wilt creëren. Het biedt een subtiele afscheiding, zonder het prachtige uitzicht te belemmeren. Ben je op zoek naar een balustrade voor jouw dakterras? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag over de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte.

Lees ook: Glazen Frans balkon in Leiden