stripstaal balustrade

Stripstaal Balustrade

Zoek jij een stripstaal balustrade? Dan heb je die nu gevonden! Balustrades zijn er in verschillende soorten en maten. In onze webshop vind je een balustrade van stripstaal als een striphekwerk. We maken stalen balustrades en balkonhekken op maat, waardoor deze volledig op je situatie kunnen worden aangepast.

Voorbeelden stripstaal balustrade

Hieronder zal ik je een aantal praktijk situaties laten zien, waarin een stripstalen balustrade is toegepast. De balustrades zijn op verschillende manieren op de ondergrond bevestigd.

1. Striphekwerk op vide

stripstaal balustrade op vide

Deze balustrade hebben we op maat tussen twee muren gemaakt. Het is op een vide gemonteerd met een zogenaamd zetwerk onder de balustrade. Het zetwerk fungeert tevens als randafwerking, waardoor het geheel netjes is afgewerkt.

2. Stripstaal balustrade op balkon

stripstaal balustrade balkon

Deze balustrade hebben we rond een balkon gemonteerd. Het hekwerk is aan de onderzijde voorzien van gevelbeugels. Deze zijn tegen de rand van het balkon bevestigd. Een stripstalen balustrade is ideaal om als balkonhekwerk te gebruiken.

Het hekwerk is duurzaam, doordat het is verzinkt en gepoedercoat in een RAL kleur. Door het verzinken, roest het hekwerk niet. De coating is een extra beschermlaag, dat het hekwerk tevens een stijlvolle uitstraling geeft. We kunnen het striphekwerk in bijna iedere RAL kleur coaten, waardoor je het volledig op je situatie kunt afstemmen.

3. Stripstalen hekwerk als tuinhekwerk

Op verzoek van onze klant hebben we een stripstalen hekwerk als tuinhekwerk toegepast. In onze webshop vind je diverse soorten stalen sierhekwerken. We maken deze tevens op maat en kunnen ze voorzien van een poort. We vinden het hekwerk persoonlijk erg goed gelukt als tuinhekwerk.

Stripstaal balustrade van Hekwerkwebshop.nl

Zoals ik al aangaf maken we balustrades op maat. We kunnen je hierdoor helpen bij je zoektocht naar een stripstalen hekwerk of balustrade. Neem gerust eens contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. We helpen je graag verder.