terrastegel van beton

Terrastegels voor balkon of dakterras!

Ben jij op zoek naar terrastegels voor op je balkon of dakterras? In onze hekwerk webshop vind je naast balkonhekwerken ook terrastegels en balkondoeken. We hebben de beste fabrikant opgezocht en zijn een samenwerking aangegaan. Onze terrastegels worden in Nederland vervaardigd en zijn KOMO gecertificeerd, waardoor lang gebruik gegarandeerd is.

Terrastegels voor een balkon of dakterras

terrastegel van beton

Wanneer je jouw balkon of dakterras gaat voorzien van terrastegels, dan is het handig om te weten dat een standaard betontegel niet op een dak gelegd kan worden. Dit omdat de tegels de dakbedekking beschadigen en ervoor zorgen dat het hemelwater niet goed weg kan. Hierdoor ontstaat vervolgens lekkage. In onze hekwerk webshop vind je speciale dakbestrating, zo kun je terrastegels bestellen met hoeknokken, waardoor het hemelwater goed afgevoerd kan worden. tevens bieden we diverse soorten tegeldragers aan om de dakbedekking te beschermen.

Prijzen Terrastegels

Omdat wij in onze hekwerk webshop de terrastegels per pak verkopen, kunnen we je een scherpe m2 prijs aanbieden. De prijs varieert per tegel en ik raad je daarom ook aan om eens rustig een kijkje te nemen en je te laten verrassen door het aanbod. Na het plaatsen van je terrastegels kun je jouw dakterras inrichten en genieten van de buiten ruimte.

Terrastegels Bestellen

Wij verkopen in onze hekwerk webshop terrastegels per pak. Hierdoor kunnen wij de terrastegels goedkoop aanbieden. We leveren de tegels in heel Nederland en kunnen deze uit voorraad leveren.

Naast terrastegels kun je bij ons ook terecht voor balkonhekwerken en balkondoeken. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel en je vind daarom bij ons geen “made in China” modellen. Bijna al onze producten worden in Nederland gemaakt en kunnen of op maat of uit voorraad geleverd worden.

Neem gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop en laat je verrassen door het aanbod. Mocht je op zoek zijn naar iets specifieks en het niet kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

hekwerk webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *