standaard balkonhek

Standaard Balkonhek

Een standaard balkonhek wordt veel gebruikt door bouwbedrijven en klusbedrijven die een balkonhekwerk dienen te plaatsen op een balkon of om een dakterras. Ben jij op zoek naar een standaard balkonhek? Neem dan gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop. Wij hebben een ruim assortiment balkonhekwerken en kunnen deze tegen een scherpe prijs aanbieden.

Standaard Balkonhek

standaard balkonhek

Een standaard balkonhek bestaat over het algemeen uit twee horizontale liggers, met daartussen de spijlen. Niets meer en niets minder.

Zelf gebruiken wij horizontale liggers van 40×40 mm kokers. Hiertussen zitten spijlen Ø 16 mm met een onderlinge afstand van 10 cm (hoh). Het balonhek kan verzintk en verzinkt en gecoat geleverd worden. Over het algemeen hanteren we een levertijd van 4 tot 6 weken.

Onze balkonhekwerken vind je in onze hekwerk webshop.

Prijzen Standaard Balkonhek

Wanneer je op zoek bent naar een standaard balkonhek, dan wil je natuurlijk weten wat de kosten hiervan zijn? In onze hekwerk webshop vind je een handige aanvraag formulier, waarmee je makkelijk zelf de prijzen van de balkonhekken kunt aanvragen.

Ook van de balkonhekwerken met krullen en cirkels, kun je de prijzen aanvragen. Jij geeft de maten door en we maken op basis van je aanvraag een passende prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kun je het balkonhekwerk direct bestellen. Je hoeft dan niet een aantal dagen te wachten op de offerte.

Meer lezen:

Standaard Balkonhek Bestellen

Een balkonhek bestellen kan ook in onze hekwerk webshop. Wanneer je de prijs berekend hebt kun je direct het balkonhek bestellen. Wij maken het balkonhekwerk voor jou op maat en leveren het binnen 5 tot 6 weken.

Naast balkonhekwerken vind je in onze hekwerk webshop ook sierhekwerken, poorten en afrastering. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel en werken daarom samen met de beste fabrikanten uit Nederland.

hekwerk webshop