traliewerk in Koog aan Zaan

Traliewerk in Koog aan Zaan

Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons werk. Ik zal je meer vertellen over het traliewerk dat we hebben geleverd en gemonteerd in Koog aan Zaan.

De klant benaderde ons omdat ze zich zorgen maakten over de veiligheid van hun deur en raam. Ze wilden graag traliewerk laten plaatsen om inbraken te voorkomen en zich veiliger te voelen in hun eigen woning. Na overleg hebben we besloten om losse tralies te leveren en deze één voor één te plaatsen.

Traliewerk op maat

We hebben het traliewerk op maat gemaakt in onze werkplaats. Hierbij hebben we rekening gehouden met de afmetingen van de deur en het raam, zodat het traliewerk perfect zou passen. Vervolgens hebben we het traliewerk gepoedercoat in de kleur wit. Poedercoaten is een duurzame manier om metaal te beschermen tegen corrosie en weersinvloeden, en zorgt ervoor dat het traliewerk er mooi en strak uitziet.

Het traliewerk bestaat uit losse tralies die een voor een zijn geplaatst. Hierdoor ontstaat er een stevige constructie die niet zomaar kan worden doorbroken. Bovendien zorgt het traliewerk voor een afschrikwekkend effect voor potentiële inbrekers, waardoor de klant zich veiliger voelt in hun eigen woning.

Lees ook: Stalen raambeveiliging

Plaatsen van het traliewerk

Het plaatsen van het traliewerk was een nauwkeurige klus die veel expertise en vakmanschap vereist. Onze monteurs hebben dan ook veel ervaring en kennis op het gebied van het plaatsen van traliewerk. Ze hebben de klus snel en efficiënt uitgevoerd, zonder dat dit ten koste ging van de kwaliteit van het werk. Na afloop hebben ze uiteraard alles netjes opgeruimd, zodat de klant gelijk kon genieten van het resultaat.

Eindresultaat

De klant was ontzettend tevreden met het resultaat. Het traliewerk past perfect bij de uitstraling van hun woning en zorgt voor een veilig gevoel. Bovendien zijn ze blij met de keuze voor losse tralies, omdat deze minder opvallend zijn dan traditionele traliewerk constructies en het uitzicht minder belemmeren.

Lees ook: IJzerwerk voor raam

Traliewerk van Hekwerkwebshop.nl

Als je zelf ook op zoek bent naar een veilige oplossing voor je deur of raam, dan kunnen wij je hierbij helpen. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van het leveren en monteren van traliewerk en kunnen je voorzien van advies op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bedankt voor het lezen van ons blog artikel en hopelijk tot snel!