ijzerwerk voor raam

IJzerwerk voor raam

Ben jij op zoek naar een ijzerwerk voor raam? Dan heb je die nu gevonden! Er zijn diverse soorten ijzeren traliewerk die je voor een raam kunt plaatsen. Dergelijke raambeveiligingen zorgen ervoor dat er geen ongenode gasten, door het raam je woning of pand binnen kunnen komen.

Soorten ijzerwerk voor raam

We maken onze stalen raambeveiligingen op maat in de werkplaats in Nederland. Hierdoor kun je het volledig naar jouw wensen laten maken. We hebben stalen strakke ijzerwerken voor een raam, maar ook sierlijke raambeveiligingen met krullen en sierornamenten.

In de video hierboven zie je hoe Ruud een ijzerwerk met krullen maakt die je voor een raam kunt plaatsen. In de video gaat het om een vrij kleine raambeveiliging, maar we kunnen deze in alle afmetingen voor je maken.

Meer lezen:

Afwerking ijzerwerk voor raam

Het ijzerwerk wordt voor buiten gebruikt, waardoor het staal beschermt moet worden tegen roestvorming. We leveren de hekken standaard verzinkt en gepoedercoat in een kleur naar keuzen. Na de productie gaat het raam hekwerk naar de verzinkerij. Daar voorzien ze het van een laag zink. Hierdoor roest het hekwerk niet meer. Daarna wordt het gepoetst en gecoat in een kleur naar keuze. Hierdoor kun je het helemaal afstemmen op jouw situatie.

Laten monteren of zelf plaatsen

Het is mogelijk om het raamwerk zelf te plaatsten. Natuurlijk kun je dit ook overlaten aan een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs om het raam hekwerk te plaatsen. Ze hebben een bus vol gereedschap bij zich, waardoor het ijzerwerk voor raam in een mum van tijd is geplaatst.

Raambeveiliging van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop vind je diverse soorten hekwerken. Denk hierbij aan een raambeveiliging, maar ook aan een balustrade, sierhekwerk en afrastering. Veel van onze producten maken we op maat, waardoor je deze naar jouw situatie kunt aanpassen. Neem eens een kijkje en ontdek de mogelijkheden voor jouw situatie.

Meer lezen: