windscherm terras

Windblocker terras

Zoek jij een windblocker voor je terras? Dat begrijpen we helemaal. Het is fijn als je uit de wind op je terras kunt genieten. Er zijn een aantal oplossingen om de wind tegen te houden op je terras. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verandazeil of windscherm.

Waarom een windblocker voor je terras?

De gevoelstemperatuur is op een terras een stuk lager, wanneer je vol in de wind zit. Daarom is het verstandig om de wind zoveel mogelijk tegen te houden. Dit kan bijvoorbeeld met een windscherm en in het geval van een veranda, door middel van een verandazeil.

Wat is een verandazeil?

Een verandazeil is een zeildoek gemaakt van PVC. Deze doeken kunnen worden voorzien van ramen en deuren. Ze worden gebruikt als tijdelijke wanden van een overkapping of veranda. Bijvoorbeeld op dagen wanneer het waait, maar ook op regenachtige dagen. De zeildoeken zijn makkelijk te plaatsen en weer te verwijderen doormiddel van tourniquets. Ook kan het zeildoek opgerold worden, zodat het niet meer in de weg zit bij mooi weer.

Meer lezen:

Verandazeil op maat bestellen

In onze webshop vind je diverse soorten verandazeilen op maat die als windblocker op een terras kunnen worden gebruikt. We maken ze op maat in de zeilmakerij, om ze vervolgens naar je te verzenden. Je kunt er voor kiezen om de verandazeilen zelf te plaatsen, maar kunt dit ook overlaten aan een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs om de verandazeilen te monteren.

Windscherm op maat laten maken

Naast verandazeilen kun je ook een windscherm op maat laten maken. We hebben geen standaard assortiment windschermen, maar maken deze in opdracht van restaurant eigenaren wel op maat. Neem gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We kunnen de stalen schermen met glas, volledig naar jouw wensen maken.

Websitewww.hekwerkwebshop.nl
Telefoon(036) 84 54 240
Emailinfo@hekwerkwebshop.nl

Vragen of advies