windscherm balkon op maat

Windscherm balkon op maat

Ben jij op zoek naar een windscherm op maat voor je balkon? Dat begrijpen we helemaal. Niet een balkon is hetzelfde en de standaard windschermen hebben altijd de verkeerde maatvoering. Daarom maken we windschermen voor je balkon op maat van PVC zeildoek. Onder hieronder de mogelijkheden.

Wat is een windscherm voor je balkon?

Met een windscherm houd je de wind voor een deel tegen. Hierdoor kun je lekker op je balkon genieten, zonder dat je al te veel last van de wind hebt. Een ander bijkomend voordeel is dat je met een winddoek voor je balkon ook voorkomt dat pottenkijkers op je balkon kunnen kijken.

Balkondoek op maat laten maken

Omdat niet een balkon of balustrade hetzelfde is, maken we balkondoeken op maat van PVC zeil. Deze zeildoeken worden op maat gesneden, gezoomd en voorzien van ringen. Je kunt het doek met kabelbinders vast zetten aan je balkonhek of balustrade. Zorg dat het zeildoek goed strak gespannen wordt, zodat deze niet kan gaan klapperen. Heb je een spijlen hekwerk? Dan kun je het windscherm het beste door de spijlen vlechten. Hierdoor kan het doek helemaal niet meer klapperen.

Windscherm balkon op maat van Hekwerkwebshop.nl

Een windscherm balkon op maat kun je eenvoudig online bestellen in onze webshop. Hoe gaat dit in zijn werk? Je kiest allereerst de gewenste kleur en geeft vervolgens de afmetingen op. Onze website berekend direct je prijs, waarna je het balkondoek kunt bestellen. Je krijgt van ons nog even een tekening van het scherm ter controle, waarna we deze voor je op maat zullen maken. We leveren de balkondoeken in heel Nederland en Belgiƫ.

Ben je op zoek naar een specifiek zeildoek op maat? Neem dan gerust eens contact met ons op, we helpen je graag verder. Naast een balkondoek kun je bij ons ook terecht voor verandazeilen, raamzeilen en andere zeildoeken op maat.

Meer lezen: