aslade open haard

Aslade open haard

Ben jij op zoek naar een nieuwe aslade voor je open haard? We hebben diverse soorten stookroosters in ons assortiment. Denk hierbij aan roosters met en zonder aslade. Daarnaast kunnen we tevens voor bestaande stookrooster een nieuwe aslade op maat maken. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod.

Aslade voor open haard op maat

Een Aslade voor je kachel kun je in onze webshop eenvoudig op maat laten maken. Hoe gaat dit in zijn werk. Kies allereerst de gewenst vorm van de lade. Vervolgens kun je de afmetingen opgeven, zodat wij weten hoe je lade er uit moet komen te zien. Wij maken op basis van jouw aanvraag een offerte, zodat je weet wat de lade gaat kosten. Wanneer je de la op basis van de offerte wilt laten maken, zullen we een werktekening van de aslade maken. Deze krijg je van ons per mail, zodat je de maatvoering kunt controleren.

Na jouw akkoord zullen we de aslade open haard voor je maken uit staal en bij je thuis bezorgen. Dit doen we in Nederland en Belgiƫ.

Meer lezen:

Hoe wordt een aslade open haard gemaakt?

In bovenstaande video zie je hoe Ruud een stookrooster met aslade maakt. We snijden de vorm van de lade uit plaatstaal. Deze kant Ruud op de kantbank en last de lade in elkaar. Hij voorziet het van een handvat, waardoor je hem makkelijk kunt schuiven. Na het maken van de lade werken we deze af met kachelzwart, waardoor de lade mooi zwart geleverd kan worden.

Aslade laten maken?

Zoals je hebt kunnen lezen kunnen we een aslade voor je open haard laten maken. Eventueel kunnen we ook een bijpassend stookrooster maken. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod. Ben je op zoek naar een specifiek stookrooster of aslade? Neem dan eens contact met ons op. We helpen je graag verder.

Offerte aanvragen of advies?