glazen balustrade in Almere

Glazen balustrade in Almere

Onlangs hebben we een mooie glazen balustrade gemonteerd in Almere. We leveren en monteren balustrades in heel Nederland en Belgiƫ, dus ook in Almere. Onze klant had een bestaande balustrade langs een terras aan het water. Door een glazen balustrade te plaatsen is er maximaal behoud van uitzicht vanaf het terras.

De oude situatie in Almere

oude situatie

In de oude situatie stond er een aluminium balustrade met plexiglas. Onze monteur is in Almere op de locatie langs geweest om het terras in te meten. Hij heeft de posities van de bestaande staanders exact opgemeten, zodat we de nieuwe staanders in de bestaande gaten konden monteren. Zijn gegevens zijn door onze tekenaars verwerkt in een werktekening van de nieuwe balustrade.

Tekening glazen balustrade

De glazen balustrade!

De klant uit Almere heeft voor een mooie strakke glazen balustrade gekozen. De balustrade bestaat uitsluitend uit stalen palen waar glas platen tussen geklemd zitten. Het gaat in deze situatie om transparant glas, zodat er maximaal van het uitzicht over het water genoten kan worden.

De glasplaten zijn met speciale glasklemmen tussen de palen geklemd. Het is een eenvoudig manier om het glas te klemmen. Een ideaal systeem wanneer je zelf een glas balustrade wilt plaatsen. Je vind de balustrade in onze webshop als glazen balustrade G01.

Meer lezen:

Glazen balustrade met poort

We hebben de glas balustrade in Almere voorzien van een glazen deur. Zo kan onze klant vanaf het terras op een vlonder komen. De deur is voorzien van een klink en kan door middel van een cilinderslot afgesloten worden. De deur is met op maat gemaakt beugels aan de gevel van de woning bevestigd.

Glazen balustrade van Hekwerkwebshop.nl

Ben jij op zoek naar een glazen balustrade voor jouw situatie? We hebben in onze webshop diverse soorten glas balustrades en kunnen deze voor je op maat maken. Je kunt er voor kiezen om de balustrade zelf te plaatsen, maar kunt dit natuurlijk ook overlaten aan een van onze ervaren monteurs.

Balustrade G01

glazen balustrade g01

Glazen balustrade met stalen staanders, waar glas tussen geplaatst is door middel van glasklemmen.

Balustrade G02

Glazen balustrade G02

RVS glas balustrade bestaande uit RVS staanders met een ronde handregel.

Balustrade G05

Glazen balustrade G05

Transparante glazen balustrade gemaakt van RVS. Het glas is met glasklemmen bevestigd.

Balustrade G07

Glazen balustrade G07

Prachtige glazen balustrade met stalen staanders en aluminium liggers.

Balustrade G10

Glazen balustrade G10

Mooie variant op model G07, met extra handregel. Het glas zit in aluminium profielen geklemd.

Balustrade G03

Glazen balustrade G03

Glazen balustrade met vloerprofiel. Deze balustrade heeft geen palen.

Neem direct een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod glazen balustrades.