balkonhekken

Balkonhekken

balkonhekken

Er zijn prachtige balkonhekken verkrijgbaar bij de verschillende hekwerk leveranciers. Ben jij op zoek naar een balkonhekwerk? In dit artikel zal ik je laten zien welke balkonhekken er verkrijgbaar zijn in onze hekwerk webshop.

Houten Balkonhekken

houten balkonhekkenHouten balkonhekken zijn er in diverse soorten en maten. Wanneer je een houten balkonhek wilt bestellen, let dan goed op van welk hout deze balkonhekken gemaakt zijn.

Zo zijn er hardhouten balkonhekken, maar ook balkonhekwerken van vuren of grenen hout. Deze laatste twee soorten gaan over het algemeen iets minder lang mee dan een hardhouten balonhekwerk.

Een houten balkonhekwerk heeft meer zorg nodig dan bijvoorbeeld een metalen balkonhek.

Glazen Balkonhekken

glazen balkonhekkenOok glazen balkonhekken zijn in diverse verschillende varianten te bestellen. Deze zijn tevens met verschillende soorten glas verkrijgbaar, zo is er gelaagd glas en gehard glas. Hierdoor kan de prijs van glazen balkonhekken enorm verschillen.

In onze hekwerk webshop vind je diverse soorten balkonhekwerken, neem gerust eens een kijkje.

Glazen balkonhekken kunnen van hout en metaal zijn. Daarnaast zijn er ook enkele kunstof balkonhekwerken te verkrijgen.

Franse Balkonhekken

franse balkonhekkenEen frans balkonhek wordt gebruikt voor naar binnen slaande deuren of ramen op een verdieping. Ze fungeren als borstwering om te voorkomen dat je van de verdieping naar beneden valt.

De meeste balkonhekwerken zijn ook als frans balkonhekwerk verkrijgbaar. Een frans balkonhek wordt aan de gevel bevestigd in plaats van op een balkon of dakterras.

Onze metalen franse balkonhekken worden verzinkt geleverd, maar kunnen ook in de door jou gewenste RAL kleur besteld worden. Kijk gerust een rond in onze hekwerk webshop en laat je verrassen.

Sierbalkonhekken

sier balkonhekkenPrachtige sierhekwerken zijn een lust voor het oog en een verfraaiing van een balkon of dakterras. Deze balkonhekken zijn vaak verfraaid met mooie krullen, cirkels of ornamenten. Ook wij hebben in onze hekwerk webshop diverse soorten sier balkonhekwerken.

Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Balkonhekken Bestellen

Wil jij zelf balkonhekken bestellen? Bekijk dan onze balkonhekwerken in onze hekwerk webshop. Wij streven naar het leveren van kwaliteit balkonhekken en daarom vind je bij ons geen “made in China” modellen. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Onze medewerker worden regelmatig bij geschoold, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste lastechnieken en de beste balkonhekken kunnen vervaardigen. Naast balkonhekken vind je in onze webshop ook sierhekwerken en poorten.

hekwerk webshop