Frans balkonhek

Frans Balkonhek

Een frans balkonhek komt voor in verschillend soorten en maten. Het wordt gebruikt als borstwering voor naar openslaande ramen of deuren op een verdieping. Ontdek alles over het hekwerk.

Waarom een Frans Balkonhek?

Wanneer jij op een verdieping een openslaande deur naar buiten hebt, dan wil je natuurlijk niet dat hier onverhoopt iemand door naar buiten valt. Om deze reden wordt er altijd een Frans balkonhek geplaatst.

Er zijn diverse soorten franse balkonhekwerken te verkrijgen. Denk hierbij aan sierlijke metalen hekwerken, maar ook aan hekwerken met glas. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Sierlijke Balkonhekken

Franse balkonhekken komen voor in verschillende soorten. Ze worden vaak vervaardigd uit staal en we kunnen ze versieren met buikspijlen, cirkels en krullen. We hebben een aantal sierlijke balkonhekken in ons assortiment. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Een frans balkonhekwerk wordt in de meeste gevallen gemaakt van staal, RVS of aluminium. Dit om een lange levensduur te garanderen. Een stalen hekwerken wordt tevens verzinkt en gecoat en kan hierdoor in veel verschillende kleuren voorkomen. We leveren onze franse balkonhekken in de meest uiteenlopende RAL kleuren. Vaak afgestemd op de woning van onze klanten. Je kunt het hekwerk dus volledig op jouw situatie afstemmen.

Meer lezen:

Frans Balkonhek met Glas

Naast Franse balkonhekken van staal met allerhande versiering, zijn er ook Franse balkons met glas. Wanneer je van het uitzicht wilt genieten, is een Frans balkon met glas de oplossing die je zoekt. Vaak wordt het glas ingeklemd in profielen van RVS of Aluminium al dan niet gepoedercoat in een RAL kleur.

In onze webshop vind je diverse soorten glazen Franse balkonhekken. Neem gerust een kijkje en ontdek de mogelijkheden voor jouw Frans Balkon.

Hoe wordt een Frans balkonhekwerk gemaakt?

In bovenstaande video laat Ruud zien hoe hij een stalen Frans balkonhek hek maakt.

Een Frans Balkonhek Bestellen

Zelf hebben wij diverse soorten balkonhekwerk in ons assortiment. Al deze balkonhekwerken vind je in onze hekwerk webshop.

Jij kunt eenvoudig zelf je hekwerk uitzoeken en samenstellen. Aan de hand van onze duidelijke opmeet instructies meet je het balkon op en vraag je een vrijblijvende offerte aan. We streven ernaar je zo spoedig mogelijk van een passende offerte te voorzien. Na akkoord op de offerte zullen we een werktekening voor je maken. Deze krijg je van ons per mail, zodat je de maatvoering en ontwerp kunt controleren. Daarna zullen we het frans balkonhek voor je produceren in onze werkplaatsen in Nederland.

Wanneer je een frans balkonhek wilt bestellen kies je een type en neem je contact met ons op voor een passende prijs op maat. Wij maken bij akkoord het hekwerk speciaal op maat, verzinken en coaten het hekwerk, zodat deze jaren mee gaat. De hekwerken worden door onze chauffeurs in heel Nederland en Belgiƫ geleverd.

Eventueel is het ook mogelijk om het franse balkonhek te laten monteren. Wij hebben een team van ervaren monteurs, welke door heel Nederland hekwerken plaatsen.

Meer lezen: