balkon balustrade

Frans Balkonhek

frans balkonhek

Een frans balkonhek heeft vaak gebogen spijlen en wordt gebruikt als borstwering voor naar binnen draaiende ramen of deuren op een verdieping. Ben jij op zoek naar een frans balkonhek?

Waarom een Frans Balkonhek?

Wanneer jij op een verdieping een naar binnen draaiende deur naar buiten hebt, dan wil je natuurlijk niet dat hier onverhoopt iemand door naar buiten valt. Om deze reden wordt er altijd een zogenaamd frans balkonhek geplaatst.

Er zijn diverse soorten franse balkonhekwerken te verkrijgen. Vaak is dit een aangepast sierhekwerk welke aan de gevel voor het kozijn gemonteerd wordt.

Sierlijke Balkonhekken

Sierlijk frans balkonhek BS02 gemonteerd op de gevel (op de dag)

Omdat een frans balkonhek vaak een klein hekwerk betreft worden deze vaak verfraait en versierd. Waarschijnlijk danken ze aan deze krullen en ornamenten dan ook hun naam.

Een frans balkonhekwerk wordt in de meeste gevallen gemaakt van metaal of RVS, dit om een lange levensduur te garanderen. Een stalen hekwerken wordt tevens verzinkt en gecoat en kan hierdoor in veel verschillende kleuren voorkomen. We leveren onze franse balkonhekken in de meest uiteenlopende RAL kleuren. Vaak afgestemd op de woning van onze klanten.

Frans Balkonhek met Glas

Ons frans balkonhekwerk G08 met glas tussen RVS liggers.

Naast Franse balkonhekken van staal met allerhande versiering, zijn er ook Franse balkons met glas. Wanneer je van het uitzicht wilt genieten, is een Frans balkon met glas de oplossing die je zoekt. Vaak wordt het glas ingeklemd in profielen van RVS of Aluminium al dan niet gepoedercoat in een RAL kleur.

In onze webshop vind je diverse soorten Franse balkonhekken met glas. Neem gerust een kijkje en ontdek de mogelijkheden voor jouw Frans Balkon.

Een Frans Balkonhek Bestellen

Zelf hebben wij diverse balkonhekwerken in ons assortiment. Al deze balkonhekwerken vind je in onze hekwerk webshop.

Jij kunt eenvoudig zelf je hekwerk uitzoeken en samenstellen. Aan de hand van onze duidelijke opmeet instructies meet je het balkon op en vraag je een vrijblijvende offerte aan. We streven ernaar je zo spoedig mogelijk van een passende offerte te voorzien. Na akkoord op de offerte zullen we een werktekening voor je maken. Deze krijg je van ons per mail, zodat je de maatvoering en ontwerp kunt controleren. Daarna zullen we het frans balkonhek voor je produceren in onze werkplaatsen in Nederland.

Wanneer je een frans balkonhek wilt bestellen kies je een type en neem je contact met ons op voor een passende prijs op maat. Wij maken bij akkoord het hekwerk speciaal op maat, verzinken en coaten het hekwerk, zodat deze jaren mee gaat. De hekwerken worden door onze chauffeurs in heel Nederland en Belgiƫ geleverd.

Eventueel is het ook mogelijk om het franse balkonhek te laten monteren. Wij hebben een team van ervaren monteurs, welke door heel Nederland hekwerken plaatsen.

Bekijk onze balkonhekwerken in de hekwerk webshop van Nederland.

hekwerk webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.