Balkonhekwerk in Arnhem

Balkonhekwerk in Arnhem

Ik wil graag iets vertellen over een project waar ik onlangs aan heb gewerkt. Ik ben namelijk betrokken geweest bij het maken van een balkonhekwerk in Arnhem. Het was een hele klus, maar het resultaat was het zeker waard.

De aanvraag

We kregen de opdracht van een klant in Arnhem om een balkonhekwerk op maat te maken. Het moest van staal zijn en voorzien worden van cirkels tussen de spijlen. Het doel was om het hekwerk te plaatsen rond een dakterras op een uitbouw.

Nadat we de opdracht hadden gekregen, zijn we direct aan de slag gegaan. We hebben eerst goed gekeken naar de wensen van de klant en hebben een ontwerp gemaakt dat aan alle eisen voldeed. Toen we het ontwerp hadden goedgekeurd, zijn we begonnen met het maken van het balkonhekwerk.

Productie balkonhekwerk op maat

Het maken van het balkonhekwerk was een uitdagend proces. We hebben het hekwerk op maat gemaakt en vervolgens thermisch verzinkt en gecoat in een kleur. Daarna hebben we het hekwerk zorgvuldig vervoerd naar de locatie in Arnhem.

Lees ook: balkonhekken op maat

Plaatsing in Arnhem

Balkonhekwerk in Arnhem

Eenmaal aangekomen in Arnhem, zijn we begonnen met de installatie van het hekwerk. Dit was een precieze klus, omdat het hekwerk op een uitbouw rond een dakterras geplaatst moest worden. Gelukkig hadden we onze ervaren monteurs Henk Jan en Albert mee, die dit klusje perfect hebben geklaard.

Lees ook: Balkon op uitbouw

Eindresultaat

Het hekwerk is nu geïnstalleerd en het ziet er fantastisch uit. De cirkels tussen de spijlen geven het balkonhekwerk een moderne uitstraling en zorgen ervoor dat het balkon veilig is. De klant was dan ook zeer tevreden met het resultaat.

Het was een genoegen om aan dit project te werken. Het was een uitdagende klus, maar het was zeker de moeite waard. Het is altijd fijn om te zien dat het werk dat je doet gewaardeerd wordt. Het geeft een gevoel van voldoening en maakt dat je weer gemotiveerd aan de volgende klus begint.

Balkonhekwerk van Hekwerkwebshop.nl

Als jij ook op zoek bent naar een balkonhekwerk op maat, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen bij het ontwerp en de installatie van het hekwerk, zodat het perfect past bij jouw woning. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Lees ook: Zoek je een hekwerk voor je balkon?