Zoek je een hekwerk voor je balkon?

Zoek dan niet verder. Bij hekwerkwebshop.nl zetten wij net even een stapje extra. De veiligheid staat bij ons boven aan en een hek bij je balkon is daarin onmisbaar. Wij hechten veel waarde aan goede kwaliteit. Dit is ook de reden waarom al onze hekken handgemaakt en op maat in Nederland worden geproduceerd. Nu begrijpen wij dat het oog ook wat wil. Daarom voeren wij uit naar de wensen van de klant. Je kunt daarom bij ons kiezen uit verschillende modellen en materialen.

Welke soorten balkon hekwerken zijn er?

Er zijn verschillende soorten balkon hekwerken. Hieronder hebben we er een aantal voor je opgesomd.

Stalen hekwerken

Staal is een solide en flexibel materiaal. Een voordeel van een stalen hekwerk is dat het lang mee gaat en een stoere uitstraling heeft.

Glas Balustrades

Bent je opzoek naar het creëren van een sfeervolle ruimte dan is glas een goede optie. Het transparante glas laat het licht door en zorgt ervoor dat de ruimte groter lijkt, daarnaast behoudt je een mooi uitzicht omdat je gemakkelijk door het glas heen kunt kijken.

Houten hekwerken

Hout is een duurzaam materiaal, makkelijk schilderbaar in de kleur die je wilt, behoudt je het liever natuur getrouw dan kunt je ervoor kiezen om het hout niet te verven waardoor je een mooie landelijke en natuurlijke look creëert.

Aluminium hekwerken

Als je kiest voor aluminium kiest je voor een duurzaam en licht materiaal. Aluminium wordt vaak gezien als minder sterk. Maar schijn bedriegt, aluminium is zo sterk dat het ook veel gebruikt wordt bij scheepsbouw en in de luchtvaart. Ook is aluminium goed recyclebaar wat het een natuurvriendelijk product maakt.

Balkon hekwerk in België

Woon je in België en bent je opzoek naar een balkonhek? Niet getreurd bij hekwerkwebshop.nl leveren en monteren we zowel in Nederland als in België. Heb je vragen neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *