hekwerk voor balkon

Zoek je een hekwerk voor je balkon?

Zoek je een hekwerk voor je balkon? Zoek dan niet verder. De veiligheid staat bij ons boven aan en een hek bij je balkon is daarin onmisbaar. Wij hechten veel waarde aan goede kwaliteit. Dit is ook de reden waarom al onze hekken handgemaakt en op maat in Nederland worden geproduceerd. Nu begrijpen wij dat het oog ook wat wil. Daarom voeren wij uit naar de wensen van de klant. Je kunt daarom bij ons kiezen uit verschillende modellen en materialen.

Welke soorten hekwerk voor je balkon zijn er?

Er zijn verschillende soorten balkon hekwerken. Hieronder hebben we er een aantal voor je opgesomd. Denk hierbij aan stalen hekwerken, glas balustrades, houten hekwerken en aluminium hekwerk voor je balkon.

  1. Stalen hekwerken

  stalen hekwerk voor je balkon

  Staal is een solide en flexibel materiaal. Een voordeel van een stalen hekwerk is dat het lang mee gaat en een stoere uitstraling heeft.

  2. Glas Balustrades

  glazen hekwerk voor je balkon

  Bent je opzoek naar het creëren van een sfeervolle ruimte dan is glas een goede optie. Het transparante glas laat het licht door en zorgt ervoor dat de ruimte groter lijkt, daarnaast behoudt je een mooi uitzicht omdat je gemakkelijk door het glas heen kunt kijken.

  Is een glazen hekwerk wel veilig?

  Is een glazen hekwerk wel veilig? Berdien weet alles van glazen balustrades en verteld je in bovenstaand video, waarom een glazen balustrade veilig is.

  3. Houten hekwerken

  Hout is een duurzaam materiaal, makkelijk schilderbaar in de kleur die je wilt, behoudt je het liever natuur getrouw dan kunt je ervoor kiezen om het hout niet te verven waardoor je een mooie landelijke en natuurlijke look creëert.

  4. Aluminium hekwerken

  Als je kiest voor aluminium kiest je voor een duurzaam en licht materiaal. Aluminium wordt vaak gezien als minder sterk. Maar schijn bedriegt, aluminium is zo sterk dat het ook veel gebruikt wordt bij scheepsbouw en in de luchtvaart. Ook is aluminium goed recyclebaar wat het een natuurvriendelijk product maakt.

  Balkon hekwerk in België

  Woon je in België en bent je opzoek naar een balkonhek? Niet getreurd bij hekwerkwebshop.nl leveren en monteren we zowel in Nederland als in België. Heb je vragen neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.