Glazen balustrade in Rotterdam

Glazen balustrade in Rotterdam

Ben je op zoek naar een mooie en veilige oplossing voor je balkon of terras? Dan is een glazen balustrade misschien wel de perfecte keuze. Onze monteurs Henk Jan en Albert hebben onlangs een glazen balustrade op maat gemaakt en geplaatst bij een klant in Rotterdam. In dit blogartikel vertellen we je graag meer over deze klus.

Het ontwerp

Tekening glazen balustrade

Onze klant had een duidelijke wens: een moderne en strakke glazen balustrade die zou zorgen voor extra veiligheid op het balkon, zonder het uitzicht te belemmeren. Na overleg met de klant hebben we een ontwerp gemaakt dat volledig aan deze wensen voldeed.

De balustrade bestaat uit stalen palen die op het balkon zijn gemonteerd, met hiertussen glasplaten in aluminium profielen. Het geheel is afgewerkt met een mooie poedercoating in de kleur zwart, die perfect past bij de moderne uitstraling van de woning.

Lees ook: Glazen balustrade op maat

De montage van de glazen balustrade in Rotterdam

Onze monteurs Henk Jan en Albert zijn vervolgens aan de slag gegaan met de montage van de glazen balustrade. Omdat het een maatwerkoplossing betrof, moesten de palen ter plaatse op maat worden gemaakt en bevestigd. Ook de glasplaten moesten nauwkeurig worden gemeten en geplaatst, zodat deze perfect zouden aansluiten op de stalen palen.

Lees ook: Balustrade glas kopen

Het resultaat

Glazen balustrade in Rotterdam

Het resultaat van deze klus mag er zijn. De glazen balustrade zorgt niet alleen voor extra veiligheid op het balkon, maar ook voor een moderne en strakke uitstraling. Het balkon is nu een heerlijke plek om te genieten van het uitzicht over de stad, zonder enige vorm van belemmering.

Glazen balustrades van Hekwerkwebshop.nl

Ben je op zoek naar een veilige en moderne oplossing voor je balkon of terras? Overweeg dan zeker eens een glazen balustrade op maat. Onze monteurs Henk Jan en Albert hebben laten zien dat ze met vakmanschap en oog voor detail de perfecte oplossing kunnen bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Lees ook: Glazen balustrade voor vide