frans balkonhek

Hoe wordt een Frans balkonhek gemaakt?

Ben jij op zoek naar een Frans balkonhek en ben je benieuwd hoe deze wordt gemaakt? We hebben diverse stalen Franse balkonhekken in ons assortiment. Deze hekwerken maken we op maat in de werkplaats in Nederland. Om je te laten zien hoe het maken van een dergelijk hekwerk in zijn werk gaat, hebben we hier een video van gemaakt.

Productieproces Frans balkonhek van staal

In bovenstaande video laat Ruud zien hoe een Frans balkonhek van staal wordt gemaakt. Hij laat je stap voor stap zien hoe dit in zijn werk gaat. De gezaagde stalen kokers legt hij uit op zijn las tafel. Eerst zorgt hij er voor dat de maatvoering klopt en hij hecht het hek in elkaar. Als hij zeker weet dat alles volgens tekening is, last het het hekwerk af.

Het type hekwerk in de video vind je in onze webshop als Frans balkonhek A01. Het is aan de bovenzijde voorzien van ringen, waardoor het geheel een sierlijke uitstraling krijgt.

Meer lezen:

Frans hekwerk laten plaatsen?

Na het lassen gaat het stalen Franse balkonhek naar de verzinkerij. Daar dompelen ze het hekwerk onder in de bad vloeibaar zinkt, om het hekwerk te voorzien van een zinklaag. Hierdoor is het hek beschermd tegen roestvorming. Na het verzinkproces kan het hekwerk eventueel worden gecoat in een kleur naar keuze.

Wil je het Franse balkonhek bij jouw op locatie laten monteren? Dat kan! Onze ervaren monteurs komen dan bij jouw op locatie langs om het hekwerk te monteren.

Frans balkonhek op maat laten maken

Zoals je hebt kunnen zien, kunnen we een stalen Frans hekwerk voor je op maat maken. Hierdoor kun je hem volledig naar jouw wensen laten uitwerken. Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken. We helpen je graag verder bij je zoektocht naar een nieuw hekwerk. Wie weet maakt Ruud straks voor jouw een mooi nieuw stalen Frans balkonhek.

Meer lezen: