Glazen Frans balkon in Leiden

Glazen Frans balkon in Leiden

Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een project dat we onlangs hebben afgerond bij een klant in Leiden. We hebben namelijk een glazen Frans balkon geleverd en gemonteerd en ik moet zeggen, het resultaat mag er zijn!

De aanvraag van het Franse balkon

Het begon allemaal toen de klant contact met ons opnam en ons vertelde dat hij graag een Frans balkon wilde laten plaatsen. Hij had echter wel een specifieke wens: het balkon moest van glas zijn, zodat hij optimaal kon genieten van het uitzicht op zijn tuin en de omgeving. Natuurlijk konden wij hem hierbij helpen en we zijn direct aan de slag gegaan om de mogelijkheden te bespreken.

Lees ook: Wat is een Frans balkon?

Glazen Frans balkon

Glazen Frans balkon in Leiden

Uiteindelijk hebben we samen met de klant besloten om te gaan voor een glazen Frans balkon. Dit type balkon is namelijk perfect als je geen ruimte hebt voor een volledig balkon, maar toch wilt genieten van de buitenlucht. Daarnaast zorgt het glas ervoor dat je een panoramisch uitzicht hebt en dat het balkon niet in de weg zit.

Plaatsing Frans balkon in Leiden

Toen de keuze eenmaal was gemaakt, was het tijd om aan de slag te gaan. Onze monteurs Albert en Henk Jan zijn naar de klant toegegaan om het balkon te leveren en te monteren. Dit zijn twee ervaren vakmannen die al jarenlang in het vak zitten en weten waar ze mee bezig zijn.

Het monteren van het balkon was echter geen eenvoudige klus. Het is namelijk belangrijk dat het balkon stevig en veilig aan de gevel wordt bevestigd. Daarom hebben onze monteurs eerst de gevel geïnspecteerd om te zien wat de beste manier was om het balkon te monteren.

Na de inspectie hebben ze het balkon met veel precisie en vakmanschap gemonteerd. Het glas is op maat gemaakt en past perfect bij de gevel van het huis. Het resultaat is dan ook prachtig: een strak en modern Frans balkon van glas dat de klant een fantastisch uitzicht geeft.

Lees ook: Het onderhoud van Franse balkons

Het eindresultaat

Glazen Frans balkon in Leiden

Het was voor ons een plezier om dit project uit te voeren en om te zien hoe blij de klant was met het eindresultaat. Het is altijd fijn om te weten dat je iemand hebt kunnen helpen en dat je hebt kunnen bijdragen aan het verbeteren van zijn of haar leefomgeving.

Dus, ben jij ook op zoek naar een manier om te genieten van de buitenlucht, maar heb je geen ruimte voor een volledig balkon? Dan is een glazen Frans balkon misschien wel iets voor jou! Het zorgt voor een panoramisch uitzicht en neemt bovendien niet veel ruimte in beslag.

En als je dan toch besluit om voor een glazen Frans balkon te gaan, dan weet je in ieder geval dat je bij ons aan het juiste adres bent. Wij hebben de ervaring, kennis en kunde om jouw droom balkon werkelijkheid te maken.

Dus, waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en wie weet geniet jij straks ook van een prachtig glazen Frans balkon!

Lees ook: Hoe wordt een Frans balkon gemaakt?